Fujifilm X-E4 systeemcamera Body Zilver

1 review | #3219147

Kies je uitvoering


799,-
1 tot 3 werkdagen
Of vanaf 25,62 per maand Let op! Geld lenen kost geld

Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Productomschrijving

Fujifilm X-E4 systeemcamera Body Zilver

Kenmerken van de Fujifilm X-E4 systeemcamera

 • 26.1 megapixel APS-C sensor
 • 4K video's in 10-bits 4:2:2
 • Full HD video met 240 beelden per seconde
 • ISO bereik van 160-12800
 • Gezicht- en oogdetectie autofocus
 • 180 graden omklapbaar display
 • Scherpstelling in 0.02 seconden

Inhoud van de doos

In de doos bij de Fujifilm X-E4 Body

 • Bodydop
 • NP-W126S accu
 • USB-kabel
 • Headphone adapter
 • Schouderriem
 • Handleiding

Reviews (1)

Prachtige compacte 'retro' camera

Erg blij met m'n keuze om te switchen van de x-t3 naar de x-e4. Begrijp me niet verkeerd, de x-t3 is een fantastische camera, maar voor mijn gebruik was hij net wat te veel. Heeft natuurlijk allemaal te maken met persoonlijke voorkeur, net als de rest van wat ik in deze review zeg:). Ik gebruik hem vooral voor straat-, portret- en alledaagse familiefotografie.

Ik heb best een aantal reviews gelezen en bekeken voordat ik de aankoop deed. Veel van deze reviews hadden klachten over de afwezigheid van de focus-switch op de voorkant van de camera. Ik gebruikte die op mijn x-t3 erg veel, dus was bang dat dit hinderlijk zou zijn in gebruik. Hoewel de switch makkelijk was, mis ik hem niet echt. Er zijn genoeg alternatieven om de focus-mode te veranderen.

Er missen wel wat knoppen in vergelijking met de andere camera's van Fujifilm. Ook dit vind ik tot op heden geen probleem. Persoonlijk gebruik ik de touch-functie niet, maar dat is een prima alternatief voor de knoppen.

Dan de grip. Toen ik de camera voor het eerst vastpakte, vond ik het niet onprettig dat er geen grip op zat. Ik heb relatief kleine handen dus dat maakt het op eigenlijk wel comfortabel. Ik begrijp dat mensen met grote handen dit wel minder comfortabel kunnen vinden. Gecombineerd met de 27mm is dit een compact pakketje. Ik heb kan er gerust een hele dag mee rondlopen zonder een verkrampt gevoel te krijgen in mijn handen. Echter toen ik de 35mm f2 er op zette, merkte ik dat het gewicht naar voren was verplaatst wat maakte dat de camera wat naar voren boog in mijn hand. Dit terwijl de 35mm f2 een kleine lichte lens is. Vandaar dat ik uiteindelijk toch een grip heb aangeschaft (JJC, meer dan de helft goedkoper dan die van Fujifilm). Dit maakt het ergonomisch toch een stuk aangenamer.

De nieuwe 27mm is een mooie scherpe compacte lens. Autofocus is snel, hapert soms wel in hele donkere situaties. Erg fijn dat er nu WR is en dat hij een diafragmaring heeft.

Over beeldkwaliteit hoef ik het niet lang te hebben. Gewoon wat ik gewend was van de laatste Fujifilm camera's: Erg scherp, mooie jpegs en goede kleuren. Autofocus is ook ontzettend snel, ook met gezicht- of oogdetectie. Al een aantal shoots mee gedaan en mist bijna nooit.

Het flipscherm is ook erg fijn in gebruik. Hoge resolutie, net als de EVF, en voelt stevig aan. Over dat laatste had ik eerst nog m'n twijfels. Het mechanisme lijkt op het eerste gezicht wat onhandig en fragiel, maar is ontzettend stevig.

Al met al vind ik het een ontzettend fijne camera. Lekker compact en schitterende beeldkwaliteit. En hij ziet er ook nog eens leuk uit! Voor een compacte setup kun je denk ik geen betere keus maken (als je verschillende lenzen wilt gebruiken). Ik zou hem misschien wel even proberen in de winkel voor uw de aankoop doet. Dat heeft mij erg geholpen.
Mooie design
Compact
Licht
Schitterende beeldkwaliteit
Autofocus erg snel
flipscherm
range-finder stijl fijn voor brildragers
Helaas geen WR op camera
geen ingebouwde grip, heeft ook z'n voordelen

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzeker je product

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Fujifilm X-E4 systeemcamera Body Zilver op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link