Productinformatie

Fotograferen met de iPhone - Scott Kelby

Leer geweldige foto’s te maken met je iPhone - de camera die je altijd bij je hebt! In Fotograferen met de iPhone deelt Scott Kelby zijn unieke kennis, geheimen en fotografieadvies, net zoals hij dat zou doen met een vriend als ze samen aan het fotograferen waren.

Elke pagina behandelt een enkele techniek, tool of truc die je gebruikt om werkelijk fantastische foto’s te maken met je iPhone. Leer hoe je indrukwekkende foto’s schiet bij weinig licht, hoe je geweldige portretten van mensen maakt, hoe je een compositie vastlegt en hoe je adembenemende reis-, voedsel- en landschapsfoto’s neemt met de camera die je altijd bij je hebt!

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine, producer van LightroomKillerTips.com, hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en presentator van de invloedrijke wekelijkse live-talkshow over fotografie The Grid. Scott is ook algemeen directeur van KelbyOne.com en geeft over de hele wereld workshops over fotografie en Lightroom. Hij is bekroond auteur van meer dan 90 boeken, waaronder Photoshop voor Lightroom-gebruikers, de reeks Scott Kelby over digitale fotografie, Het grote flitserboek en Het Adobe Photoshop Lightroom Classic-boek voor digitale fotografen.

Specificaties

Algemeen
Uitgever
Van Duuren Media
Geschreven door
Scott Kelby
Onderwerp
Smartphonefotografie
Uitvoering
Paperback
Taal
Nederlands
ISBN-13
9789463561976
Aantal bladzijdes
196
Merk
Merkloos