CameraNU Logo

Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

Productomschrijving

Cambo WRC-HVSA kit met WRC-400 Camera Body en WRS-HVSA / SLW-80 / WRC-H61

Kenmerken van de Cambo WRC-HVSA kit

  • Zeer compact ontwerp
  • Kan in elke positie worden gemonteerd
  • Hasselblad V-serie objectieven (500-serie)
  • Inclusief kabelontspanner

Inhoud van de doos

Bij de Cambo WRC-HVSA kit in de doos

  • WRC-400 Wide Compact Body
  • WRC-H61 houten Handgrip
  • WRS-HVSA Lens Plate
  • SLW-80 Interface Plate met Hasselblad V-Mount
  • Ontspankabel

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Cambo ACB-39 Lensplate with M39 Threading Cambo ACB-39 Lensplate with M39 Threading
169,95
Pre-order nu!
Cambo WRA-5105 Wide-RS 105mm Macro-Digaron HR objectief Cambo WRA-5105 Wide-RS 105mm Macro-Digaron HR objectief
8.695,-
Pre-order nu!
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Cambo WRC-HVSA kit op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link