DJI Osmo Mobile 6
DJI Osmo Mobile 6
149,-
139,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • DJI OM Magnetic Phone Clamp 3
 • Grip tripod
 • USB-oplaadkabel
 • Pouch

DJI Osmo Mobile 6

De DJI Osmo Mobile 6 is een intelligente smartphone stabilizer boordevol creatieve functies. Hij is niet alleen compact en gemakkelijk opvouwbaar zodat hij in je handpalm past, maar start ook automatisch op zodra hij is uitgevouwen om in een oogwenk opnamen te maken. Maak opname uit dynamische hoeken en perfecte selfies met de ingebouwde extension rod. Een hele reeks intelligente functies en gidsen staan tot je beschikking. De DJI Mimo app vergemakkelijkt efficiënt filmen, bewerken en delen, zodat je elk onvergetelijk moment vastlegt.

Compact en draagbaar

Neem je Osmo Mobile 6 mee op spannende avonturen. Het compacte en opvouwbare ontwerp is gemakkelijk in te pakken, en met de snelkoppeling van de magnetische telefoonklem kun je aan de slag zonder dat je je telefoonhoesje hoeft te verwijderen. In- of uitklikken - je bent in een oogwenk klaar om te filmen of te bellen.

Snel opgestart en klaar voor gebruik

De Osmo Mobile 6 gaat automatisch aan zodra je hem openklapt. Klik een gekoppelde smartphone in en de DJI Mimo app verschijnt automatisch, zodat je direct begint met filmen zodra de inspiratie toeslaat.

3-assige stabilisatie

Met 3-assige stabilisatie leg je vloeiende, verliesvrije, on-the-move beelden vast die indruk maken en de wow-factor hebben. De Osmo Mobile 6 integreert DJI's geavanceerde stabilisatietechnologie die sterke, stabiele, trillingsvrije resultaten binnen handbereik brengt.

Verbeterd ergonomisch ontwerp

De kleur slate gray is strak, netjes en vlekbestendig. Met een verbeter ergonomische ontwerp en anti-slip grip ligt de Osmo Mobile 6 goed in de hand.

Soepele bediening

Controleer gemakkelijk het batterijniveau en de systeemstatusindicator, en schakel tussen gimbalmodi met het ingebouwde statuspaneel. Druk op de M-knop om te schakelen tussen de vier modi om aan jouw filmbehoeften te voldoen of creatieve flair toe te voegen.

Follow modus

In de Follow modus volt het camerabeeld de pan- en tiltbewegingen van de gimbal en blijft stabiel tijdens rolls. Deze modus is geschikt voor opnamen omhoog, omlaag en diagonaal.

Tilt Lock

Het camerabeeld volgt alleen de panbeweging van de gimbal en blijft stabiel tijdens tilts en rolls - ideaal voor horizontale opnamen of het bewegen rond een onderwerp.

FPV

In de FPV-modus volgen alle drie de assen van de gimbal de beweging van de hoofdbehuizing. Dit is ideaal voor het dynamisch filmen van stilstaande onderwerpen zoals oriëntatiepunten, gebouwen of standbeelden.

SpinShot

Duw de joystick naar links of rechts om de rotatie van het camerabeeld te regelen en dynamische opnamen te maken. Perfect voor opnamen van push, pull en bewegingen onder een grote hoek.

Gewoon rollen om te bedienen

Bedien moeiteloos en vloeiend de zoom en focus met het nieuwe zijwieltje van de Osmo Mobile 6. Rol het wiel om de brandpuntsafstand aan te passen voor een flexibele compositie en soepel in en uit te zoomen. En voor nog meer filmische controle druk je eenmaal op het zijwieltje om over te schakelen op handmatige scherpstelling.

Timelapse

Vervorm tijd en ruimte met Timelapse, Motionlapse en Hyperlapse. Met eenvoudige Motionlapse-sjablonen voeg je prachtige momenten samen tot indrukwekkende clips.

DynamicZoom

Gebruik de modi Move In en Move out voor het uitrekken en comprimeren van visuele effecten om met je telefoon blockbuster dynamische bewegingen te maken.

Gesture Control

Gebarenbesturing maakt het nemen van een selfie of een groepsfoto eenvoudig. Een foto maken of een video starten was nog nooit zo gemakkelijk.

Panorama

Probeer drie pano-modi: 3x3, 240° of CloneMe zijn beschikbaar voor jouw creatieve visie.

Verhaalmodus

De Story mode biedt verschillende sjablonen met op elkaar afgestemde camerabewegingen, overgangen, soundtracks en meer, zodat je met één simpele tik opvallende video's deelt. Er zijn ook aangepaste sjablonen beschikbaar. Het is jouw video, jij bepaalt de shots.

Ingebouwde extension rod

Breng iedereen in beeld. Dankzij de ingebouwde extensie wordt niemand overgeslagen. Neem meer vrienden, huisdieren of prachtige landschappen op in elke opname. Maak dynamische selfies vanuit vanuit hogere of lagere hoeken. Verleng de stang om de creatieve mogelijkheden uit te breiden.

Snel overschakelen naar portret

Schakel soepel tussen landschap- en portretmodus door simpelweg twee keer op de schakelknop te drukken.

ActiveTrack 6.0

ActiveTrack 6.0 heeft verbeteringen in de basisfunctionaliteit. Met de Osmo Mobile 6 kunnen onderwerpen betrouwbaar worden gevolgd, zelfs in complexe scenario's zoals drukke scènes of wanneer ze bezig zijn met snelle of dramatische bewegingen, zoals bij sport. De camera aan de voorkant kan onderwerpen volgen die draaien of opzij draaien. Of je nu kampeert, op reis bent of spontane momenten vastlegt, deze gimbal zorgt ervoor dat het onderwerp gecentreerd blijft, wat resulteert in vloeiendere beelden met een boeiend verhalend element. Nu kun je je onderwerp volgen terwijl je de zoomfunctie gebruikt, wat rijkere visuele effecten en een opmerkelijk filmisch tintje toevoegt. Als het onderwerp buiten beeld raakt, zal de gimbal het onderwerp automatisch lokaliseren en blijven volgen door middel van naadloos zoomen en gimbalbewegingen.

Levendige vlogs

Maak je geen zorgen over slechte verlichting of storende ruis. Met de optioneel verkrijgbare DJI OM Fill Light Phone Clamp en DJI Mic ben je voorbereid op elke situatie en uitgerust om je content naar een nieuw niveau te tillen.

DJI Mimo

Zelfs beginners kunnen creëren als een pro. In de cameraweergave verschijnen tutorials aan het begin van veel functies voor intuïtieve instructie en gidsen, zodat je snel aan de slag kunt.

ShotGuides

ShotGuides herkent automatisch scenario's en beveelt een opnamereeks aan, samen met een tutorial voor hoe je deze verkrijgt. Kies uit een reeks sjablonen, volg de instructies en schiet in een mum van tijd als een pro.

LightCut-app

Spring van de DJI Mimo app naar de LightCut app, met AI-gestuurde one-tap editing en een reeks exclusieve videosjablonen. Van opname tot verwerking, het is een vriendelijke one-stop oplossing echt gebruiksvriendelijk voor nieuwe gebruikers.

DJI OM Magnetic Phone Clamp 3

Klik in en uit om in een oogwenk opnames te maken - met een verbeterde quick-release telefoonklem kun je inklikken zonder dat je jouw telefoonhoesje hoeft te verwijderen. En dankzij de sterke magnetische kracht tussen de klem en de gimbal maak je zorgeloos opnamen in de wetenschap de je smartphone veilig is.

DJI OM Grip Tripod

Klein en draagbaar, het statief kan uitgevouwen worden om op een vlakke ondergrond gezet te worden of gebruikt te worden om de grip van de gimbal te verlengen. Een anti-slip ontwerp zorgt voor een comfortabele grip.

Kenmerken van de DJI Osmo Mobile 6

 • 3-assige stabilisatie voor vloeiende, verliesvrije, on-the-move beelden 
 • Quick Launch, start direct op wanneer uitgevouwen
 • ActiveTrack 5.0 biedt stabielere tracking op grote afstanden
 • Ingebouwde extension rod voor dynamische selfies
 • Draagbaar en opvouwbaar ontwerp
 • Easy Tutorials en One-Tap Editing

Meegeleverde accessoires

 • DJI OM Magnetic Phone Clamp 3
 • Grip tripod
 • USB-oplaadkabel
 • Pouch

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
DJI
Type
Gimbal
Geschikt voor
Smartphone
Gewicht
309gr
Afmetingen
276 x 111.5 x 99mm
Materiaal
Kunststof
Fabrieksgarantie
2 jaar
Prestaties
Aantal gimbal assen
3
Pan/Yaw
335 graden
Tilt
180 graden
Roll
332 graden
Draagvermogen
290gr
Accuduur
6.2 uur
Connectiviteit
USB
Ja
USB type
USB C
Bluetooth
Ja
Wifi
Nee
Powerbank functie
Ja
Camera opties
Met eigen camera
Nee