Canon EW-60C zonnekap

4 reviews | #365
Canon EW-60C zonnekap - image 1

16,95
Morgen in huis

Informatie

Canon EW-60C zonnekap

De Canon EW-60C zonnekap schermt uw objectief af tegen ongewenst invallend licht en beperkt zo effecten zoals kleurzweem of lensflare. Ook biedt een zonnekap extra bescherming voor het voorste lenselement van uw objectief.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Canon

Voordeelsets

Canon EW-60C zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Canon EW-60C zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
22,90
22,03

Reviews (4)

Prima zonnekap
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Ik heb de Canon ET-60 zonnekap gekocht voor mijn Canon 18-55mm lens. De zonnekap is eenvoudig te bevestigen en los te halen. Hij kan ook achterstevoren op de lens bevestigt worden voor eenvoudige opslag. De bescherming tegen lichtinval is niet super, maar wel afdoende. Het is wel een uitstekende bescherming voor de lens en kan er eigenlijk altijd op blijven zitten. De binnenkant van de zonnekap is ruw, waardoor er nauwelijks of geen reflecties zijn.
Past perfect
Ook achterstevoren te bevestigen
Ruwe binnenkant, dus geen reflecties
Goede bescherming voor de lens
Toch nog redelijk wat ongewenste lichtinval

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren