Hoocap Nikon R8277D zonnekap
Hoocap Nikon R8277D zonnekap
29,95
14,98 na korting

Productinformatie

Hoocap Nikon R8277D

De Hoocap Nikon R8277D is een combinatie van een zonnekap en lensdop in één. De Hoocap hoeft u maar één keer op uw objectief te monteren, daarna is hij altijd klaar voor gebruik. Verwijder de originele zonnekap en lensdop van uw objectief en bevestig de Hoocap. Deze bijzondere zonnekap wordt automatisch geopend als u op de knop aan de bovenkant drukt. Onhandigheden met uw standaard lensdop behoren voorgoed tot het verleden!

Uw objectief is beschermd tegen stof, vingerafdrukken en krassen. Bovendien worden hinderlijke lensflares en strooilicht tijdens het fotograferen tegengehouden, zodat uw foto's een optimaal contrast en een juiste kleurtoon hebben. Als u klaar bent met fotograferen sluit u eerst de onderste klep, daarna de bovenste klep waardoor de frontlens van uw objectief direct weer beschermd is tegen vuil en beschadigen.

O.a. geschikt voor

  • - Nikon AF-S 17-55mm f 2.8G IF-ED DX objectief

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Hoocap
Merkspecifiek
Ja
Universeel
Nee
Geschikt voor
Nikon 17-55mm
Materiaal
Plastic
Type bevestiging
Bajonet
Geschikt voor pola filter
Nee
Opvouwbaar
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Hoofdoel
Objectief
Ja
Toon alle specificaties

Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie