Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

Productomschrijving

Sony Cybershot DSC-H300 compact camera

Kenmerken van de Sony DSC-H300

 • 20.1 megapixel Super HAD CCD sensor
 • 35x optische zoom
 • 3 inch Clear Photo LCD display
 • Fraaie DSLR stijl behuizing
 • Artistieke beeldeffecten voor foto's, films en panoramaopnamen
 • Intelligent Auto, herkend automatisch scènes en past instellingen automatisch aan
 • Werkt op eenvoudig te vervangen AA batterijen
 • HD filmen
 • Optical SteadyShot voor duidelijke en scherpe foto's

Sony Cybershot DSC-H300 compact camera specificaties

Merk Sony
Productlijn Sony Cybershot
Model HX300
Type camera Bridgecamera
Laat alle specificaties zien

Inhoud van de doos

Bij de Sony Cybershot DSC-H300 in de doos

 • Lensdop
 • Lenskoord
 • 4x AA batterij
 • Schouderband
 • multi USB-kabel
 • Gebruiksaanwijzing

Voordeelsets

Sony Cybershot DSC-H300 compact camera + Lexar SDXC Pro 128GB 633x UHS-1 U1 95MB/s geheugenkaart + Caruba LCD-beschermfolie Universeel 3.5" - 3 stuks
Sony Cybershot DSC-H300 compact camera + Lexar SDXC Pro 128GB 633x UHS-1 U1 95MB/s geheugenkaart + Caruba LCD-beschermfolie Universeel 3.5" - 3 stuks
Je bespaart 11% op de accessoires!
Levertijd onbekend
209,90
206,53

Reviews (9)

Matige camera

Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Deze camera is matig van kwaliteit. Het gemak, waarmee je dit apparaat kunt bedienen, is weliswaar prima, maar beeldscherpte en snelheid vallen behoorlijk tegen, vooral bij sombere weersomstandigheden. Ook de degelijkheid komt niet goed uit de verf. De batterijen zijn vlug leeg, en dat is een behoorlijk minpunt, zeker als je op locatie bent en geen extra set batterijen tot je beschikking hebt. Derhalve geeft de camera je een bij vlagen 'onzeker' gevoel. Beginnende fotografen kunnen beter een andere, duurdere camera van Sony - bijvoorbeeld de H350x - aanschaffen; dat voorkomt ergernis en teleurstellingen. Als reservecamera is de Sony H300 echter prima te gebruiken, rekening houdend met de matige beeldkwaliteit en dito degelijkheid.
Prima gebruiksgemak
Leuk als reservecamera
Gunstige prijs
Matige beeldkwaliteit
Batterijen snel leeg

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzeker je product

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Sony Cybershot DSC-H300 compact camera op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link