LensCoat Add-On voor Canon 100-400 IS Zwart

1 reviews | #576202
LensCoat Add-On voor Canon 100-400 IS Zwart - image 1

12,95
Levertijd onbekend

Informatie

LensCoat Add-On voor Canon 100-400 IS Zwart

O.a. geschikt voor

  • - Canon EF 100-400mm f 4.5-5.6L IS USM objectief

Reviews (1)

Bricht voor vogelaars
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Vormgeving
Vormgeving
Mijn steeds witter wordende haren, die het einde van mijn werkzame periode ontegenzeglijk aankondigden, vormden voor mij - als vogelaar - geen probleem. Genoeg hoedjes en petjes te koop. Legergroen of met bostaferelen bedrukt.

Anders ging het met mijn Canon 100x400 zoom. Keurig ingepakt in zo’n herfstkleurig omhulsel: de bekende LensCoat. Maar ja, je maakt van vogels geen opnames met de 100mm. En dan blijft er toch nog zo’n wit stuk lens over waarna bij iedere beweging het vogeltje gevlogen is.

Er is geen fotozaak in Nederland die daarvoor een oplossing heeft. Daarvoor moet je in de US zijn. Dus besloot ik CameraNU.nl eens te benaderen. Het duurde een paar weken en eindelijk hebben ze nu de LensCoat Add-On voor Canon 100-400 IS Realtree Advantage in huis. Proficiat voor jullie actie.

Een oplossing voor iedereen die met hetzelfde probleem zit. Ik weet alleen niet of de Add-Ons voor alle zoom-objectieven voorradig zijn. Ik ben er in ieder geval blij mee.
goed
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren