Canon EOS 760D DSLR Body
Canon EOS 760D DSLR Body
665,-

Canon EOS 760D DSLR Body

17 reviews
| #651655
Nooit meer leverbaar

Acties en services bij dit product

Camera inruilen?

Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

5 jaar garantie

Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- LP-E17 accu
- LC-E17 acculader
- Ef-eyecup
- Draagriem
- USB-kabel
- Handleiding
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie

Canon EOS 760D DSLR Body

De Canon EOS 760D DSLR is voorzien van een 24.2 megapixel sensor en heeft een aanpasbaar 19-punts autofocussysteem. Hiermee maakt u snel en gemakkelijk geweldige, scherpe foto's en full HD-video's met HDR-mogelijkheden. De 760D is zeer intuïtief te bedienen door middel van de knoppen op de body, maar ook met het volledig kantelbare touchscreen LCD display. Om het gebruiksgemak nog beter te maken is de camera uitgerust met wifi en NFC zodat de 760D gemakkelijk te koppelen is met smartphones en tablets.

Full HD-video en HDR-functie met de Canon EOS 760D
De 760D is niet alleen voorzien van een 24.2 megapixel voor het maken van geweldige opnames. Deze DSLR is ook voorzien van een 14-bits DIGIC 6 beeldprocessor. Deze vernieuwde processor zorgt voor vloeiende schakeringen en levensechte kleuren. Het verschil met de 750D is dat de 760D beschikking heeft over een HDR-moviefunctie waardoor er meer doortekening is in lichte en schaduwrijke partijen. Full HD-video's kunnen worden opgenomen met een framerate van 30fps en in de HDR-functie is de resolutie 1280 x 720 pixels met een framerate van 30fps.

Display van de Canon EOS 760D
Het 3.0" variangle 3:2 Clear View LCD II-touchscreen van de Canon EOS 760D DSLR scharniert van de camera af en kan tot 270° draaien. Hierdoor kunt u bij het maken van foto's en video's gemakkelijker voor alternatieve perspectieven kiezen zoals boven uw hoofd of vanaf de heup. Ook is de camera te bedienen via het display: één tik op het scherm is voldoende om een opname te maken of scherp te stellen. Het capacitieve scherm maakt het ook mogelijk om bij het terugkijken van de opnames met knijp- en veegbewegingen de beelden te vergroten of te verkleinen. Tevens heeft de 760D een LCD-display bovenop waardoor u snel zicht heeft op uw toegepaste instellingen.

Wifi en NFC
De EOS 760D is natuurlijk ook voorzien van het altijd handige wifi en NFC. NFC wordt gebruikt om de camera snel te kunnen laten verbinden met een smartphone of tablet die ook beschikt over NFC zonder extra moeite te hoeven doen. Voor het maken van een volwaardige wifi-verbinding volstaat het om de camera en het apparaat kort tegen elkaar aan te houden. Door de wifi is het mogelijk om zonder kabels uw foto's en video's direct naar uw mobiele apparaat te sturen. Maar wat misschien wel het meest interessant is, is dat u uw camera op afstand kunt bedienen met uw smartphone of tablet. Installeer de gratis App, beschikbaar voor zowel Android als iOS en u kunt alle instellingen van een afstand bepalen.

Canon Companion App

De Canon EOS 760D DSLR heeft een ingebouwde functiehandleiding waarmee u snel uitleg krijgt over een bepaalde functie in het menu. U hoeft dus niet elke keer de handleiding op te zoeken als u iets niet begrijpt..., maar uw telefoon hebt u natuurlijk altijd bij de hand! Canon heeft de speciale Companion app ontwikkeld voor smartphones en tablets met iOs of Android. De app is gratis te downloaden en bevat vele handige tips, tutorials en inspirerende voorbeelden. Hoe is de achtergrond in een foto onscherp te krijgen? Hoe fotografeert u snel bewegende onderwerpen? Alle functies van de 760D worden uitgelegd aan de hand van voorbeeldfoto´s, tekst en video´s. Zo kunt u op een leuke manier alles over uw nieuwe camera leren én uw fotografische kennis opvijzelen.

Kenmerken van de Canon EOS 760D

- Aanpasbaar 19-punts autofocussysteem
- 24.2 megapixelsensor en DIGIC 6 beeldprocessor
- HDR-movie voor extra gedetailleerde video-opnames
- Intuïtieve bediening door middel van knoppen en touchscreen
- 3.0" kantelbaar TFT LCD touchscreen
- Ondersteuning voor UHS-I SD kaarten
- LCD-display bovenop

Meegeleverde accessoires

- LP-E17 accu
- LC-E17 acculader
- Ef-eyecup
- Draagriem
- USB-kabel
- Handleiding
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij Cameranu heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
Lees meer over verzekeren