Nikon  Inversion ring BR-2A
Nikon Inversion ring BR-2A
48,56

Acties en services bij dit product

Tot €300 extra inruilkorting

Ontvang tot €300 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels. Profiteer van deze actie tot en met 20 maart 2024.
Meer informatie

Productinformatie

Nikon Inversion ring BR-2A

De Nikon Inversion ring BR-2A is een omkeerring van 52mm naar bajonet, waarmee een objectief omgekeerd op de camera kan worden geplaatst voor het maken van macro-foto's.

Het gebruik van een omkeerring
Bij het gebruik van een omkeerring wordt een objectief andersom gebruikt wordt dan normaal gesproken het geval is. De omkeerring is aan de ene kant voorzien van een schroefdraad die in het filterschroefdraad van het objectief past. Aan de andere kant is de omkeerring voorzien van een bajonet-aansluiting die op de body van uw camera past. Dit houdt dus ook in dat de contacten van de objectiefvatting geen contact maken met de body van uw camera. Uw camera kan hierdoor dus geen opdrachten versturen naar het objectief. Functies zoals bijvoorbeeld de aufofocus en de aansturing van een electronisch diafragma van uw objectief komen hierdoor ook te vervallen.

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Nikon
Type product
Omkeerring
Fabrieksgarantie
2 jaar