Cameranu fotografiepartner van PEC Zwolle - 1
Cameranu fotografiepartner van PEC Zwolle - 2
Cameranu fotografiepartner van PEC Zwolle - 3

Cameranu fotografiepartner PEC Zwolle

Cameranu is een bijzondere samenwerking aangegaan met profvoetbalclub PEC Zwolle. Voetbal is emotie en dat geldt zeker ook voor fotografie. Daarom zijn we de officiële fotografiepartner van deze mooie voetbalclub. Voetbal is een beleving die wordt vastgelegd op foto en video en Cameranu heeft daarvoor alles in huis. PEC Zwolle-supporters met een passie voor fotografie worden betrokken bij de diverse acties die worden opgezet.

Lees meer over de samenwerking!

Cameranu fotografiepartner van PEC Zwolle - 4

Ervaar het fotograferen langs de lijn

Heb je altijd al in de huid willen kruipen van een voetbalfotograaf tijdens een Eredivisiewedstrijd? Beleef dan de unieke PEC Zwolle Huisfotograaf Experience! Cameranu is de officiële fotografiepartner van PEC Zwolle en heeft een eigen, exclusief fotografenvak langs de zijlijn in het stadion. Zo zit je bovenop de actie en schiet jij je eigen voetbalfoto's van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer over de Huisfotograaf Experience

Cameranu fotografiepartner van PEC Zwolle - 5

Nieuwe apparatuur voor huisfotografen PEC

De huisfotografen van PEC Zwolle hebben van Cameranu nieuwe apparatuur ontvangen. Huisfotografen Henry Dijkman en Martijn Kleingeerts leggen al sinds jaar en dag de wedstrijden vast op de gevoelige plaat. ,,Naast goede ogen is uitstekende apparatuur ontzettend belangrijk. Wij zijn heel blij dat Cameranu ons hierin heeft kunnen faciliteren.''

Lees meer over de overhandiging!

Keepster PEC Zwolle traint met GoPro Hero 7

GoPro Hero 7 voor keepster PEC

Om nog beter te worden als keepster gaat Nienke Olthof van PEC Zwolle voortaan haar trainingen opnemen met een GoPro Hero 7. Dankzij deze action cam kan de keepster van het eerste elftal haar spel goed analyseren. De GoPro Hero 7 ontving ze woensdag van Henri van Rheenen namens Cameranu.

Lees meer over de overhandiging!