CameraNU Logo

De beste harde schijven

Ben je op zoek naar de beste harde schijf? Kijk dan op deze pagina. CameraNU.nl presenteert voor u de populairste harde schijven. De lijst laat zien welke harde schijven op dit moment het best verkocht worden. De lijst is altijd up-to-date!


Populairste harde schijven bij CameraNU.nl

2
Type: SSD
Opslagcapaciteit: 2TB
Type aansluiting: USB 3.2 (Type C)
Maximale schrijfsnelheid: 1000MB/s
3
Type: SSD
Opslagcapaciteit: 1TB
Type aansluiting: USB 3.2 (Type C)
Maximale schrijfsnelheid: 1000MB/s
8
Type: SSD
Opslagcapaciteit: 500GB
Type aansluiting: SATA
Maximale schrijfsnelheid: 520MB/s
9
Type: HDD
Opslagcapaciteit: 12TB
Type aansluiting: HDMI, Thunderbolt 3, USB 3.1 (Type C)
Maximale schrijfsnelheid: 500MB/s
10
Type: SSD
Opslagcapaciteit: 1TB
Type aansluiting: USB 3.1 (Type-C)
Maximale schrijfsnelheid: 1000MB/s

Wat is een harde schijf?

Een harde schijf is extern geheugen waar gegevens op bewaard kunnen worden. Meestal is het standaard opslaggeheugen van je computer redelijk beperkt, door een harde schijf is dit uit te breiden.

Een interne harde schijf is in je computer geïnstalleerd. Het geheugen van de harde schijf zit tussen de 128GB en 8TB. Een externe harde schijf is handig wanneer je geheugen van je apparatuur vol is. Een externe harde schijf zit in niet in je computer ingebouwd en is daardoor dus ook makkelijk mee te nemen.

Er bestaan ook NAS en netwerkschijven. NAS staat voor Network Attached Storage, een NAS bestaat vaak uit meerdere harde schijven die samen in een behuizing zitten. Deze harde schijven worden weer verbonden met het netwerk zodat iedereen die op het netwerk zit erbij kan.

Beste harde schijf kopen?

De beste harde schijven koop je natuurlijk bij CameraNU.nl, maar welke koop je dan. Hier kan je achter komen door in de lijst hierboven te kijken en te filteren op de eigenschappen van jouw geschikte harde schijf.

Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van harde schijven jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Andere top 10 lijsten