Macrofotografie

Macrofotografie

Wil jij meer te weten komen over macrofotografie en vooral de creatieve wereld die je daarmee kunt bereiken? Kom dan naar deze lezing van Andrea Gulickx. De fotografe neemt je mee in haar specialisme, het maken van dromerige macrobeelden. Voor én na deze inspirerende lezing laat Andrea via een demo in de winkel zien hoe zij deze prachtige platen maakt. Zelf ook eens proberen? Ook dat is deze middag mogelijk, want Laowa stelt de nodige lenzen ter beschikking om te proberen. Vergeet dus zeker niet om je eigen camera mee te nemen.
Read on Lees minder

Beeld impressie

Praktische informatie

Op de dag van de lezing is Andrea van 13.00 tot 17.00 uur in de winkel aanwezig voor een Touch&Try van Laowa. Daarvoor hoef je je niet op te geven, kom gewoon langs.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
Andrea Gulickx

Over de instructeur

Professioneel en creatief fotografe Andrea Gulickx is bekend door haar lezingen en workshops op het gebied van macrofotografie met Laowa lenzen, smartphonefotografie en Lensbaby lenzen. Haar creatieve visie en manier van workshops geven brengen haar de hele wereld over. Andrea speelt in haar werk het spel met natuurlijk licht en onscherpte waardoor er dromerige en abstracte beelden ontstaan. Ze is bevlogen, heeft een artistieke inslag en is altijd op zoek naar onbekende dimensies.