Portretfotografie

Portretfotografie

Geef je op voor de workshop Portretfotografie onder leiding van professioneel fotograaf Marco ter Beek en leer hoe je een high-end foto maakt met slechts één lamp en één camera. De workshopgroep bestaat uit vijf tot tien personen, dus Marco heeft alle tijd om jouw vragen te beantwoorden!
Read on Lees minder

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je leren

Marco ter Beek leert je in zijn prachtige studio in de studio hoe je portretten maakt. Marco vertelt wat hij belangrijk vindt in een portret en laat zien hoe je een bepaalde sfeer in je foto's brengt. Welke instellingen gebruik je voor je camera en lamp bijvoorbeeld en hoe benader je het model? Er is een model aanwezig, maar de deelnemers gaan ook elkaar fotograferen. Als je zelf voor de lens staat, leer je het meest!

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop?

De workshop is geschikt voor de iets gevorderde fotograaf: je kent je eigen camera en weet hoe je in de M-stand fotografeert en hoe dingen als ISO, diafragma en sluitertijd werken. Ga er niet van uit dat je met duizend foto's thuis komt.

Aantal deelnemers

Bij deze workshop is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
Marco Ter Beek

Over de instructeur

Marco Ter Beek is professioneel fotograaf en is gespecialiseerd in reclame, interieurfotografie en geënsceneerde fine-art portretten. Marco heeft meerdere exposities gehad, is erkend in binnen- en buitenland en heeft diverse prijzen gewonnen. Marco heeft een fotostudio in Almere en is brand- en imaging-ambassador van toonaangevende merken binnen de fotografiewereld.

Zelf meenemen

Checklist