Huub Keulers

Huub Keulers

Huub Keulers is een gepassioneerd sport- en portretfotograaf, schrijver en (fotografie) trainer uit het Limburgse Elsloo. Kennisdeling is voor hem erg belangrijk, juist om die reden schrijft hij over fotografie en geeft hij met veel plezier lezingen en trainingen.

Zelfs na meer dan dertig jaar fotograferen wordt hij nog altijd gedreven naar de continue zoektocht om zijn fotografie naar een hoger niveau te tillen en het geleerde te delen met mensen met dezelfde passie. Hij heeft een voorkeur voor een verhalen vertellende manier van fotograferen welke zich kenmerkt door een weldoordachte compositie en timing met zo weinig als mogelijk afleidende elementen.

Eén van zijn meest recente projecten was het meewerken aan een handboek over sportfotografie van Pieter Dhaeze en Pim Ras. Huub's motto: Kennisdeling is besmettelijk en leuk, geef het door! Wil je meer zien van Huub’s werk kijk dan op zijn website of Instagram account.

Blogs van


Wat is het nut van een monopod?
Tips en inspiratie

Wat is het nut van een monopod?

Wat is het nut van een monopod? En hoe gebruik je 'm? Huub Keulers legt in dit blog uit waarom één poot in sommige gevallen beter is dan drie poten!

Huub Keulers Huub Keulers
6 jaar geleden
Atletiek, een geweldige sport om te fotograferen
Tips en inspiratie

Atletiek, een geweldige sport om te fotograferen

Het fotograferen van atletiek, een zeer benaderbare sport, is ontzettend interessant. Huub Keulers vertelt er over en geeft tips op het Cameranu blog!

Huub Keulers Huub Keulers
7 jaar geleden