Paul Kaandorp

Paul Kaandorp

In 2006 is Paul begonnen in de fotografie met de voorloper van de huidige drones, een met helium gevulde kabelballon. Hiermee was hij één van de pioniers op het gebied van hoogtefotografie. Door deze stap in de fotografie is hij zich hier meer in gaan ontwikkelen. In 2010 en 2011 heeft hij de vakopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd om, naast zijn technische kennis, ook zijn fotografische kennis uit te breiden.

Tegenwoordig produceert Paul met de website 360VirtualTour.nl uitzonderlijk hoge kwaliteit panoramische beelden voor gebruik in print en panoramische virtuele rondleidingen. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in vastgoed- en interieurfotografie. Door zijn perfectionisme levert hij altijd kwalitatief hoogstaand materiaal af.

Al vanaf het begin is hij een Nikon fotograaf en maakt gebruik van de Nikon D750 en verschillende Nikon objectieven. Daarnaast bezit hij over een X-T1 systeemcamera van die wat makkelijker mee te nemen is en waarmee hij de (zwart-wit) foto’s maakt die hij op zijn Instagram plaatst. Gecombineerd met zijn parttime baan bij Cameranu als service medewerker, blijft hij actuele ontwikkelingen op het gebied van fotografie nauwlettend in de gaten houden. Zowel op het gebied van fotografie apparatuur als het toepassen ervan.

Blogs van


Live video streamen met Blackmagic
Tips en inspiratie

Live video streamen met Blackmagic

Hoe kun je live video streamen met de Blackmagic Intensity Shuttle of UltraStudio Mini recorder? Paul Kaandorp legt het je stap voor stap uit in dit blog!

Paul Kaandorp Paul Kaandorp
4 jaar geleden
Tips en inspiratie

Professionele 360 graden panoramafotografie

Als je met een spiegelreflexcamera een 360-graden panoramafoto wilt maken op een hoog niveau én met een goede resolutie, lees dan dit blog van Paul!

Paul Kaandorp Paul Kaandorp
7 jaar geleden