Roy van der Wens

Roy van der Wens

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashionfotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden, omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wil laten zien.

Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed, uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al welke beelden hij gaat schieten. Het is voor Roy belangrijk om een goed balans te houden tussen zijn werk en privéleven omdat zijn werk zo hectisch is. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en koude douches te nemen.

Blogs van


5 do's en don'ts voor trouwfotografen
Tips en inspiratie

5 do's en don'ts voor trouwfotografen

Bestaat er een handboek waarin staat wat trouwfotografen wel en niet mogen doen? Nee. Lees daarom deze 5 handige do's en don’ts voor trouwfotografie!

Roy van der Wens Roy van der Wens
2 jaar geleden
Review Canon EOS R5 systeemcamera
Productreviews

Review Canon EOS R5 systeemcamera

De nieuwe Canon EOS R5 systeemcamera! Roy van der Wens testte hem de afgelopen drie maanden tijdens bruiloften. In deze review lees je wat hij ervan vindt!

Roy van der Wens Roy van der Wens
3 jaar geleden