Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen augustus 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In augustus heeft Lambertus Zijlstra een review geschreven op Trustpilot.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Een paar maanden geleden een tweedehands Nikon D90 gekocht via de occasionsafdeling van cameranu.nl. € 200,- voor een bijna nieuwe, geweldig! Mijn oude was gevallen en de lens was dacht ik nog goed, dus was hier prima mee geholpen. Helaas bleek toch ook mijn lens niet goed meer te zijn, dus heb ik een mooie nieuwe Tamron 18-270 lens erbij gekocht. Ik had voor ruim € 500,- weer een prachtige set ter beschikking in plaats van het dubbele wat het origineel nieuw kost. De lens maakte wel veel lawaai vond ik en het scherpstelpunt bewoog behoorlijk. Ik gebeld en de vrouw aan de telefoon wist gelijk wie ik was en waar ik woonde, goed voorbereid dus, vergeet je niet snel. Ik mocht uiteraard langs komen en daar wist de man gelijk dat dit geen fout is, maar zo hoort. Het geeft vertrouwen dat de mensen gelijk weten hoe, wat en wie. Zou CameraNU.nl dan ook bij een ieder aan bevelen!

Lambertus..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juli heeft Roché Pawirosetiko een review geschreven over zijn Falcon Eyes WPC 3.2 reiskoffer en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

De Falcon Eyes reiskoffer biedt de totale bescherming voor mijn drie body's, zes lenzen en zes speedlights middels het plukschuim dat inbegrepen zit. Mijn eerste indruk was wel meteen een goede aankoop, omdat de koffer vrij stevig aanvoelde en de bescherming kon bieden die ik al een lange tijd zocht voor mijn camera apparatuur. Bij het openen van de koffer viel het mij wel tegen dat je het schuim zelf moest plukken en de vakken naar eigen inzicht moest indelen. Tip voor de toekomstige koper, dit vergt wel wat inzicht voor de indeling! Want als de fout eenmaal is gemaakt met het teveel wegplukken, is dit helaas niet meer te herstellen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de koffer, omdat deze de juiste bescherming biedt voor mijn waardevolle spullen en makkelijk van A naar B kan vervoeren door middel van de uitschuifbare handgreep en wielen. Tevens is er ook aan gedacht om aan beide uiteinden van de koffer hangsloten toe te passen tegen diefstal. Al met al is het een goede koffer die doet waarvoor hij gemaakt is!

Beste Roché..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!