CameraNU.nl opent winkel in Amsterdam

Cameranu opent vandaag een nieuwe winkel in Amsterdam. Door de overname van Foto Booms en Booms Quickprint kan de foto- en videospecialist, gestart op Urk, klanten in de Randstad nog beter bedienen. In de afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om het pand aan de Van Woustraat 242 in Amsterdam om te bouwen naar een Cameranu-winkel.

De komende maand realiseert Cameranu de online integratie van FotoBooms binnen de webshop van Cameranu. Hiermee past de overname volledig binnen de online-to-offline-strategie.

Foto Booms is al 75 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. De winkel staat bekend om het deskundige, eerlijke advies en de praktische klantenservice. Tim Potharst en zijn collega’s gaan enthousiast aan de slag om deze reputatie onder de vlag van Cameranu voort te zetten. ,,Net als Cameranu hebben wij passie voor fotografie en kennis van de producten. Op deze manier kunnen we de klanten op een toegankelijke manier verder helpen’’, aldus Tim.

Cameranu winkels
De vestiging in Amsterdam is de eerste volwaardige Cameranu-winkel buiten Urk. Verder heeft de foto- en videospecialist een verregaande samenwerking met CameraTools (Apeldoorn) en City Foto (Eindhoven). Cameranu sluit niet uit dat er op korte termijn meerdere nieuwe vestigingen volgen.

Klant nog beter bediend
Cameranu is ervan overtuigd dat je als speciaalzaak met een fysieke winkel juist een toegevoegde waarde hebt voor de klant. Op deze manier wordt de klant zo goed mogelijk bediend met betrouwbaar, persoonlijk advies van een productspecialist. Daarnaast kan de winkelbezoeker bijvoorbeeld een camera, lens, drone of accessoire zelf fysiek zien en voelen. Met de winkel in Amsterdam wordt de service van Cameranu veel beter toegankelijk voor mensen in de Randstad. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel aan de Van Woustraat en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

Over Cameranu
Cameranu staat bekend om de hoge klanttevredenheid, uitmuntende service en snelle dienstverlening. Klanten beoordelen de winkel dan ook met een 9.3. Een bezoek aan de winkels en de website van Cameranu moet klanten inspireren, uitdagen en enthousiast maken om zelf aan de slag te gaan. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video’s wil Cameranu kennis delen en iedereen in staat stellen nog mooiere beelden te maken.

Meer over Cameranu Amsterdam.

Cameranu opent winkel in Amsterdam - 1

De Cameranu-winkel aan de Van Woustraat 242 in Amsterdam.

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.