Productreviews

Olympus komt met nieuwe PRO objectieven

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

De Olympus M.Zuiko Digital ED PRO objectieven zijn specifiek ontworpen voor digitale fotografie en worden gebouwd volgens hoge eisen. Het principe van Olympus is eenvoudig: prestaties verpakken in een compact formaat. Er worden geen compromissen gesloten. Tegelijk met deze twee objectieven presenteert Olympus ook een Limited edition versie van de Olympus E-M5 Mark II met een oogstrelend retro-design. Ten slotte gaan er vandaag ook nog eens twee acties van start die u flink wat geld kunnen besparen bij aanschaf van een selectie objectieven en camera's.

Olympus komt met nieuwe PRO objectieven - 1

Ervaar vrijheid met de 7-14mm f/2.8

Het Olympus M.Zuiko Digital ED 7-14mm f/2.8 PRO objectief is veel meer dan een 'gewone' toevoeging aan het MFT-assortiment van Olympus. Het is een objectief dat u vrijheid geeft door een allround zoombereik en een korte minimale scherpstelafstand van maar 20 centimeter. Deze lichtsterke groothoek is dusdanig draagbaar en robuust dat u 'm overal mee naartoe wilt nemen. Het maakt niet uit welke stijl u hebt: met de 7-14mm profiteert u van een snelle automatische scherpstelling en een hoge resolutie weergave waarbij de scherpte van hoek tot hoek optimaal is.

Olympus komt met nieuwe PRO objectieven - 2

Een verfrissend perspectief met de 8mm f/1.8

De compacte en lichte Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm Fisheye f/1.8 PRO is een fish-eye-objectief met een zeer hoge lichtsterkte van maar liefst f/1.8. Dit maakt het zeer geschikt voor tal van toepassingen, van dynamische en abstracte groothoekopnames tot prachtige opnames van de sterrenhemel. Dankzij de hoge lichtsterkte is het objectief zeer bruikbaar in veel situaties, vooral bij moeilijk of weinig omgevingslicht. Door de maximale vergroting van 0.2x en de minimale scherpstelafstand van slechts 2.5 centimeter is het mogelijk om opnames te maken met verfrissende en vernieuwende perspectieven waarbij de kleine scherptediepte zorgt voor een prachtig bokeh. De veelzijdige Fisheye f/1.8 PRO is hierdoor een uitstekende keuze voor sport-, landschaps-, interieur- en architectuurfotografie.

Olympus komt met nieuwe PRO objectieven - 3

Olympus E-M5 Mark II Limited Edition

De Olympus E-M5 Mark II Limited Edition systeemcamera is een eerbetoon aan het klassieke SLR-icoon, de Olympus OM-3Ti... De E-M5 Mark II is uitgevoerd in een oogstrelend retro-design met titanium tinten. Naast het verbluffende uiterlijk onderscheidt deze Limited Edition zich van de reguliere OM-D E-M5 Mark II door een speciale lederen strap en een genummerde bezitterskaart met een quote van OM-designer Yoshihisa Maitani, compleet met een premium, lederen kaarthouder.

Zomerspecial

Gelijktijdig met de nieuwe producten presenteert Olympus twee acties onder de noemer Zomerspecial. Met de Lens Zomerspecial kunt u een cashback ontvangen tot 150 euro. Met de Inruil Zomerspecial kunt u uw oude camera inruilen en op die manier tot wel 200 euro korting ontvangen op de aanschaf van een Olympus OM-D E-M1 of een Olympus OM-D E-M10. Bij de E-M1 ontvangt u ook nog eens gratis een HLD-7 Power Battery Grip.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.