DJI Ronin M stabilizer

Jelle Kaptijn
8 jaar geleden

Met deze unieke stabilizer is het maken van een video nooit meer hetzelfde. Met de DJI Ronin M stabilizer zal de manier waarop u filmt compleet veranderen. Het is erg tijdrovend én kostbaar om een productie te doen terwijl u werkt met dolly's en grote rigs. Met de Ronin M gaat DJI deze twee hindernissen te lijf. Jarenlange ervaring is verwerkt tot een handheld drie-weg gimbal met elektronische motoren voor een perfecte stabilisatie..., ongeacht hoe uw handen bewegen of hoe u door de omgeving manoeuvreert. Zodra u met de Ronin M gaat werken begint u op een andere manier te kijken naar het voorbereiden van een productie én gaat u op een andere manier nadenken over wat u kunt filmen.

DJI Ronin M stabilizer - 1

Flexibel en ergonomisch

Met een draagvermogen van 3.6 kilogram is deze flexibele stabilizer in te zetten voor veel verschillende cameracombinaties. Dankzij het ergonomische frame en de hoogwaardige materialen merkt u meteen dat alles anders wordt op het moment dat u de stabilizer beetpakt. Alle onderdelen werken naadloos samen en bieden u een intuïtieve werkwijze. Bovendien kunt u allerlei extra benodigdheden aan de stabilizer toevoegen aan de grote stang en de twee 15mm rods.

Vrijheid en snelheid

De Ronin M is eenvoudig vast te houden, mee rond te lopen en snel door te geven aan een assistent. Er zijn drie manieren van vasthouden en werken met de Ronin M waardoor u de vrijheid hebt om vanuit allerlei hoeken te filmen zonder een compromis te hoeven sluiten betreffende de beeldkwaliteit. Trillingen worden automatisch opgevangen en gecorrigeerd, zelfs als u beweegt, zodat u gegarandeerd vloeiende videobeelden hebt. Het is heel eenvoudig om de DJI Ronin M in een andere stand te zetten zodat u snel weer door kunt gaan met filmen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de quick release bevestiging van de stang met de handgrepen.

Bijzondere mogelijkheden

De bijbehorende controller stelt een collega in staat om, dankzij een ingebouwde ontvanger, de positie van het gimbalhoofd op afstand aan te passen. Terwijl u met de actie meerent, zorgt de ander ervoor dat precies datgene in beeld is dat het verhaal zo bijzonder maakt. De iOS DJI Assistant is een app met vele functies waarmee u de volledige configuratie van de Ronin M kunt instellen. Daarnaast geeft de app ook informatie over de conditie van de rig: wat is de kracht van de motor, hoeveel graden staat het gimbalhoofd gedraaid, wat is de temperatuur en hoe vol is de accu nog? Met de PC Assistant kunt u zelfs de firmware upgraden.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.