Nikon brengt nieuwe cameralijn op de markt

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden

Soms zijn er van die releases die u al van ver hebt zien aankomen en een voortzetting zijn van de bekende camera's. Met Nikon was het deze keer echter anders. Niet alleen nieuwe Coolpix camera's, maar ook een geheel nieuwe cameralijn: de Nikon DL-serie. Lees alles op onze website over deze gave nieuwe producten!

De Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 compact camera

De DL18-50 is een camera waarmee aantrekkelijke beelden met weidse perspectieven binnen handbereik liggen. Het lensbereik van 18-50mm in fullframe equivalent maakt deze camera bijzonder geschikt voor het vastleggen van landschappen, architectuur en straatfotografie. Dankzij een lichtsterkte van f/1.8 in de groothoekstand hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel genoeg licht voor handen is. Lees meer over de Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 compact camera.

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 compact camera

De DL24-85 is een compact camera die u zeker niet zal teleurstellen. Deze camera biedt u alles om onder elke omstandigheid de prachtigste foto's met een resolutie van 20.8 megapixel en 4K UHD-video's te maken. Geniet van een uitstekende balans tussen scherpte en bokeh dankzij de lichtsterke lens van 24-85mm met een diafragma van f/1.8-2.8 en de grote 1 inch sensor. Dankzij het zeer snelle scherpstelsysteem kunt u elke actie met zeer hoge precisie vastleggen. De supermacrofunctie biedt u de mogelijkheid om haarscherpe en gedetailleerde beelden vast te leggen van de kleinste details die u met het blote oog niet kunt zien. Het kantelbare 3 inch OLED-touchscreen maakt eenvoudige bediening en gemakkelijk kaderen van uw onderwerp mogelijk. Lees hier meer over de Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 compact camera.

Nikon brengt nieuwe cameralijn op de markt - 1
Nikon brengt nieuwe cameralijn op de markt - 2

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 compact camera

De premium DL24-500 is een hoogwaardige bridge met alles er op en er aan. Met een bereik van 21x optische zoom, beeldstabilisatie en een gevoelige 20.8 megapixel 1.0" CMOS-sensor kan deze camera alles aan. Naast het kunnen fotograferen in RAW met een snelheid van wel twintig beelden per seconde, kunt u gedetailleerde 4K/UHD-video's opnemen met stereogeluid. De DL24-500 geeft u de beschikking over automatische functies, maar nog meer handmatige mogelijkheden en creatieve effecten. Het maakt niet uit in welke situatie u zich bevindt: dankzij het kantelbare touchscreen en de elektronische zoeker kunt u alle kanten op en behoudt u de controle over het beeld. Lees meer over de Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 compact camera.

Nikon Coolpix B700 compact camera

De B700 is een krachtige bridgecamera met maar liefst 60x optische zoom en een 20.3 megapixel beeldsensor waarmee u elk onderwerp tot in de kleinste details kunt vastleggen. Maak 4K Ultra HD video's met 30fps en fotografeer in RAW zodat u uw foto's in de hoogste kwaliteit kunt nabewerken. De vijf-stops optische beeldstabilisatie met dubbele detectie beperkt ongewenste cameratrillingen tot een minimum. Met de zijzoomknop kunt u gemakkelijk in- en uitzoomen op uw onderwerp. Voor het bepalen van de compositie kunt u kiezen tussen het 3 inch grote kantelbare LCD-display of de hoge resolutie elektronische zoeker. Bovendien bent u met SnapBridge altijd verbonden met uw smartphone of tablet voor gemakkelijk delen en synchroniseren van uw opnames. Met de Nikon Coolpix B700 legt u elk onderwerp of het nu dichtbij of veraf is in kristalheldere beelden vast.

Nikon brengt nieuwe cameralijn op de markt - 3
Nikon brengt nieuwe cameralijn op de markt - 4

Nikon Coolpix A900 compact camera

De A900 biedt voortreffelijke prestaties in een compacte camerabody van zakformaat die past bij elke levensstijl. Leg uw reizen tot in de kleinste details vast met het krachtige objectief met 35x optische zoom en een lensbereik van 24 tot 840mm in fullframe equivalent of neem gedenkwaardige gebeurtenissen op in scherpe 4K/UHD-video's. Met één druk op de filmopnameknop schakelt u naar het opnemen van 4K/UHD-video in uitzonderlijke kwaliteit voorzien van stereogeluid. Met de functie Pauzeren kunt u de opname onderbreken en vervolgens het opnemen van dezelfde video weer hervatten. Lees hier meer over de Nikon Coolpix A900 compact camera.

Nikon Coolpix A300 compact camera

Met de A300 hebt u een elegante en compacte camera in handen die verrassend uit de hoek komt wat betreft prestaties. Denk hierbij aan een 20.1 megapixel CCD-beeldsensor en SnapBridge voor het makkelijker dan ooit delen van uw opnames. Met de optische zoom van acht keer met een bereik van 25-200mm als 35mm-equivalent, haalt u uw onderwerp moeiteloos dichtbij. En zelfs als u volledig inzoomt blijven uw beelden scherp dankzij de VR-beeldstabilisatie. Lees hier meer over de Nikon Coolpix A300 compact camera.

Nikon brengt nieuwe cameralijn op de markt - 5

Alle nieuwe camera's van Nikon

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.