Sigma occasions & demo's objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap (ook APS-C) en etui. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en originele zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief statiefgondel, zonnekap en tas.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, lenshood, statiefgondel, LensCoat Legergroen en tas. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 21 producten gezien