Sigma occasions & demo's objectieven

Dit maakt dit product uniek Tweedehands objectief met lichte gebruikssporen aan de buitenkant van het objectief. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de zonnekap (wel met lichte gebruikssporen). In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de originele, beschadigde, verpakking.

30 dagen bedenktijd

Dit maakt dit product uniek Objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de (full size) zonnekap.
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap met de APS-C adapter, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Tweedehands objectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen gratis in huis!

Je hebt 8 van de 10 producten gezien