Sigma occasions & demo's objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele, lichte beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Optisch geheel in orde. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenConverter in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en etui.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen, voornamelijk aan het rubber van de scherpstelring. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. Er zit géén statiefgondel bij.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief met lichte gebruikssporen aan de buitenkant van het objectief. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 10 producten gezien