Camera leasen

Als professioneel fotograaf of filmer ben je, door wat voor reden dan ook, niet altijd in de gelegenheid een product wat jij nodig hebt aan te schaffen. Huren is een optie. Maar huren doe je voor een korte periode. Leasen is in veel gevallen een betere optie. Want dan heb je zonder de hoge aanschafprijs altijd de beschikking over jouw apparatuur. En na de leaseperiode ben je óf eigenaar van het product, of je kunt het product aanschaffen voor 5% van de verkoopprijs óf je gaat een nieuwe leaseperiode in met nieuwe apparatuur. Een Canon of Nikon leasen geeft dus veel voordelen.

Canon Pro Lease

Canon Pro Lease

Lease jouw pro Canon producten bij CameraNU.nl! Je kunt kiezen tussen een looptijd van 24 of van 36 maanden. En als je dit doet vóór 31 december 2017 betaal je geen enkele rente gedurende de volledige looptijd. Leasen kan als je langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven.

Bekijk Canon Pro Lease

Nikon Pro Lease

Leasen met Nikon Pro Lease

Lease jouw pro Nikon producten bij CameraNU.nl! Je kunt kiezen tussen financial lease of operational lease. Nikon Pro Lease is uitsluitend beschikbaar voor NPS-leden die reeds langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

Bekijk Nikon Pro Lease

Leasen bij CameraNU.nl

Bij CameraNU.nl kunt jij producten van Canon en als NPS-lid producten van Nikon leasen. De voorwaarden en rekenvoorbeelden kun je vinden op respectievelijk de pagina's van Canon lease en Nikon lease.

Zopim
Heeft u een vraag?