Camera leasen - 1
Camera leasen - 2

Lease apparatuur vanaf 500 euro bij CameraNU.nl

Ben je als fotograaf of filmer op zoek naar nieuw materiaal maar ben je nog niet toe aan de investering? Kies dan voor leasen bij CameraNU.nl! Zo beschik je over de nieuwste apparatuur en kun je elke klus aan. Na de periode Financial Lease kun je het product aanschaffen voor slechts 5% van de nieuwwaarde óf is het product al helemaal van jou. Sta je (langer dan een jaar) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan is leasen wellicht een mooie stap voor jouw business!

Wat kost het?

De nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen. Je kunt kiezen uit een looptijd van 24 of 36 maanden. Over je producten die je leaset betaal je rente. De hoogte hiervan hangt af van de looptijd en de prijscategorie. Het overzicht zie je in onderstaand schema.

Camera leasen - 3

De kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig € 75,- administratiekosten en maandelijks € 1,95 administratieve kosten. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog € 20,- extra in rekening gebracht. Daarnaast is er na afloop van Financial Lease de mogelijkheid om het product voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen.

Let op dat promotionele acties niet van zijn toepassing op lease-producten.

Waar moet je op letten?

Ten eerste moet je er op letten dat je drie maanden voor de afloop van het Financial Lease-contract aangeeft of je kiest om voor de koopoptie te gaan of dat je het contract wilt beëindigen. Doe je dit niet dan zal het contract namelijk automatisch verlengd worden met 12 maanden. Ook dien je zelf te zorgen voor een verzekering. Om deel te nemen aan deze lease-constructie moet je tenminste een jaar geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel en doe je een minimale investering van €500,- (exclusief BTW) bij het leasen. Het gaat hierbij om het totale bedrag van de leaseproducten.

Dit zijn de voordelen van leasen

  • Je beschikt over Pro apparatuur van topmerken
  • Je betaalt niet in één keer de aanschafprijs
  • Je verdeelt de kosten over 24 of 36 maanden
  • Je kunt na Financial Lease het product zeer voordelig aanschaffen

Hoe werkt het?

  1. Je kiest de apparatuur dat je wilt leasen
  2. In het winkelmandje kies je voor 'Ik wil zakelijk leasen'
  3. Kies een looptijd en de soort lease
  4. Vul je KvK-nummer en BTW-nummer in
  5. Selecteer je betaalmethode en dien je aanvraag in
  6. Je hebt het product na ongeveer 10 dagen in huis

Tijdelijke acties met 0% rente bij Canon, Sigma en Sony

Canon, Sigma en Sony hebben tijdelijke acties waarbij je professionele apparatuur leaset tegen 0% rente. Bekijk de actiepagina's om er meer over te lezen.