CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Camera leasen

Als professioneel fotograaf of filmer bent u, door wat van reden dan ook, niet altijd in de gelegenheid een product wat u nodig heeft aan te schaffen. Huren is een optie. Maar huren doet u voor een korte periode. Leasen is in veel gevallen een betere optie. Want dan heeft u zonder de hoge aanschafprijs altijd de beschikking over uw apparatuur. En na de leaseperiode bent u óf eigenaar van het product, u kunt het product aanschaffen voor 5% van de verkoopprijs óf u gaat een nieuwe leaseperiode in met nieuwe apparatuur. Een Canon of Nikon leasen geeft dus veel voordelen.

Canon Pro Lease

Canon Pro Lease

Lease uw pro Canon producten bij CameraNU.nl! U kunt kiezen tussen een looptijd van 24 of van 36 maanden. En als u dit doet vóór 31 december 2016 betaalt u geen enkele rente gedurende de volledige looptijd. Leasen kan als u langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven.

Bekijk Canon Pro Lease

Nikon Pro Lease

Leasen met Nikon Pro Lease

Lease uw pro Nikon producten bij CameraNU.nl! U kunt kiezen tussen financial lease of operational lease. Nikon Pro Lease is uitsluitend beschikbaar voor NPS-leden die reeds langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

Bekijk Nikon Pro Lease

Leasen bij CameraNU.nl

Bij CameraNU.nl kunt u producten van Canon en als NPS-lid producten van Nikon leasen. De voorwaarden en rekenvoorbeelden kunt u vinden op respectievelijk de pagina's van Canon lease en Nikon lease.

Zopim
Heeft u een vraag?