Camera leasen - 1
Camera leasen - 2

Lease apparatuur vanaf 500 euro bij CameraNU.nl

Ben je als fotograaf of videograaf op zoek naar nieuw materiaal maar ben je nog niet toe aan de investering? Kies dan voor leasen bij CameraNU.nl! Zo beschik je, zonder grote directe investering, over de nieuwste apparatuur en kun je elke klus aan. Na de periode Financial Lease kun je het product aanschaffen voor slechts 5% van de nieuwwaarde. Sta je (langer dan een jaar) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan is leasen wellicht een mooie stap voor jouw business! Lease is mogelijk voor de meeste producten die je bij ons op de website vindt. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor het leasen van jouw nieuwe apparatuur.

Welke apparatuur kan ik leasen bij CameraNU.nl?

Bijna ons gehele assortiment is te leasen. Hierbij kun je denken aan de camera's en objectieven van alle merken die we voeren, maar bijvoorbeeld ook accessoires die je naast je aankoop nodig hebt of printers om je werk te kunnen printen. Bij geselecteerde camera's van Canon, Nikon, Sony en Sigma betaal je nu geen rente. Bij de andere producten wordt er wel rente gerekend. Informeer gerust naar de mogelijkheden om je gewenste apparatuur te leasen via CameraNU.nl.

Wil je meer informatie over leasen bij CameraNU.nl? Neem dan contact op via 0527-200900 of zakelijk@cameranu.nl.


Tijdelijke acties met 0% rente bij Canon, Nikon, Sigma en Sony

Canon, Nikon, Sigma en Sony hebben tijdelijke acties waarbij je professionele apparatuur leaset tegen 0% rente. Bekijk de leasepagina's van deze merken om er meer over te lezen.

Canon 0% Pro Lease

Lease voor Canon

Nikon 0% Pro Lease

Nikon 0% Pro Lease

Lease voor Nikon

Sony 0% Imaging Lease

Sony 0% Imaging Lease

Lease voor Sony

Sigma 0% Photo Lease

Sigma 0% Photo Lease

Lease voor Sigma


Een ander product leasen?

Naast de producten die onder de 0% lease actie vallen kun je natuurlijk nog veel meer leasen. Bijna ons hele assortiment is te leasen. Let wel op dat de waarde minimaal €500,- moet zijn. Vul gerust het formulier hieronder in om een offerte op maat te krijgen. Geheel vrijblijvend.

Dit zijn de voordelen van leasen

 • Je beschikt over pro apparatuur van topmerken
 • Je betaalt niet in één keer de aanschafprijs
 • Je verdeelt de kosten over 24 of 36 maanden
 • Je kunt na Financial Lease het product zeer voordelig aanschaffen
 • Bij Canon, Sony, Nikon en Sigma nu 0% rente op je lease contract

Hoe werkt het?

 1. Je kiest de apparatuur dat je wilt leasen
 2. Op de productpagina ga je naar 'acties bij die product'
 3. Kies voor 'lease aanvraag indienen'
 4. Kies een looptijd en de soort lease
 5. Vul je KvK-nummer en BTW-nummer in
 6. Selecteer je betaalmethode en dien je aanvraag in
 7. Je hebt het product na ongeveer 10 dagen in huis

Wat is financial lease?

Financial lease is kopen op afbetaling: het bedrag leen je bij de leasemaatschappij en betaalt je in een termijn van 24 of 36 maanden terug met rente. Juridisch gezien is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij, maar fiscaal gezien is het jouw eigendom. Je kunt de camera of het objectief opnemen in de boeken, een investeringsaftrek opvoeren en de spullen afschrijven. Na afloop van het contract kun jij de apparatuur voor 5% van de aanschafwaarde overnemen van de leasemaatschappij. Daarmee word je ook juridisch eigenaar. Je dient zelf zorg te dragen voor onderhoud, reparatie en verzekering tijdens het leasecontract.

Wat is operational lease?

Bij operational lease huur je de apparatuur van de leasemaatschappij, inclusief onderhoud en reparatie. Een verzekering moet je wel zelf regelen. Jij bent volledig ontzorgd. De leasemaatschappij is de eigenaar van de apparatuur: het is niet mogelijk om de lease items in de boeken op te nemen. Wél mag je het maandelijkse leasebedrag opnemen in de boeken en de BTW terugvorderen. Bij het leasen van apparatuur kun je deze na 24 of 36 maanden vervangen door een recenter model, je beschikt zo altijd over de nieuwste apparatuur. Er is geen mogelijkheid om de apparatuur over te kopen, deze gaat aan het einde van de periode weer terug naar de leasemaatschappij.

Operational lease is niet mogelijk i.c.m. de 0% rente actie van Nikon


Veel gestelde vragen rondom lease

Dit is enkel het geval bij Financial lease. Bij deze lease constructie wordt een koopoptie geboden van 5% procent tegen het eind van je looptijd.

Hoelang het duurt is afhankelijk van de voorraad van het product. Indien op voorraad kun je rekening houden met 3 werkdagen voor het opstellen van het contract. Hierna kun je het product afhalen of binnen 3 werkdagen geleverd krijgen.

Het is mogelijk om het contract in één keer, boetevrij, af te lossen. Het is niet mogelijk je termijnenbetaling in bedrag te verhogen of te verlagen.

Zeker! Dit kan worden meegenomen met producten die niet in een 0% renteactie vallen voor een leasecontract. Heb je bijvoorbeeld een camera of lens die wel in de 0% renteactie valt dan stellen wij een tweede contract op, financial of operational, voor de accessoires. Er wordt dan rente gerekend over de accessoires, maar je betaalt maar éénmalig de afsluitkosten van €75,00 ex btw. Dit ondanks dat je twee lossen contracten afsluit.

Ja, er geldt een minimum bedrag van € 500,00 ex btw. Dit geldt zowel voor een 0% rente contract als een contract met rente.

Ja, dit is mogelijk. Vul het inruilformulier in voor een indicatie-voorstel.

Wat kost het leasen van een camera, lens of accessoire?

De nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen. Je kunt kiezen uit een looptijd van 24 of 36 maanden. De prijs die je per maand betaalt is dus het aankoopbedrag/het aantal maanden. Wanneer je bijvoorbeeld een product van €2400,- over 24 maanden wil afbetalen is het maandbedrag 2400/24 = €100,-. Daarnaast wordt er, bij producten buiten de 0% rente actie, rente gerekend. Deze berekenen we per geval en kunnen we helaas niet op voorhand al verschaffen.

De kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig € 75,- administratiekosten en maandelijks € 1,95 administratieve kosten. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog € 20,- extra in rekening gebracht. Daarnaast is er na afloop van Financial Lease de mogelijkheid om het product voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen.

Waar moet je op letten bij en na het afsluiten van een lease contract?

Ten eerste moet je er op letten dat je drie maanden voor de afloop van het Financial Lease-contract aangeeft of je kiest om voor de koopoptie te gaan of dat je het contract wilt beëindigen. Doe je dit niet dan zal het contract namelijk automatisch verlengd worden met 12 maanden. Ook dien je zelf te zorgen voor een verzekering. Om deel te nemen aan deze lease-constructie moet je tenminste een jaar geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel en doe je een minimale investering van €500,- (exclusief BTW) bij het leasen. Het gaat hierbij om het totale bedrag van de leaseproducten.

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via zakelijk@cameranu.nl. We helpen je graag verder!

Let op dat promotionele acties niet van toepassing zijn op lease-producten.