Cameranu verwelkomt miljoenste klant - 1

Fotospecialist Cameranu verwelkomt miljoenste klant

Jelle Kaptijn
8 jaar geleden
31 maart jongstleden werden de bewoners van de Witte de Withstraat in Meppel op een positieve manier opgeschrikt door de tonen van het jachthoornkorps van Showband Urk. De reden? De bekende fotospecialist Cameranu, ook van Urk, bracht op een wel zeer ludieke manier onder de aandacht dat de miljoenste klant een bestelling had geplaatst. De bestelling werd, begeleid door de klanken van de jachthoorns, persoonlijk afgeleverd door commercieel manager Henri van Rheenen.

Van Rheenen: “Dit is een echte mijlpaal voor Cameranu. Dat we in ons nét 13-jarige bestaan nu al de miljoenste klant mogen verwelkomen is een fantastisch moment.” De heer De Vries had een Sony A6300 camera met enkele accessoires met een waarde van € 1.279,35 besteld en deze werd door Van Rheenen samen met een waardebon ter waarde van het exacte aankoopbedrag als cadeau overhandigd. Verder mag De Vries een jaar lang gratis gebruikmaken van het educatieprogramma van Cameranu, waaronder diverse cursussen, workshops, lezingen en masterclasses.

De heer De Vries reageerde verheugd op de verrassing. De Vries gebruikt voor zijn werkzaamheden bij de lokale omroep RTVMeppel een full HD-camera. De nieuwe Sony camera kan zelfs in 4K filmen en dat was de reden voor de aankoop. Van Rheenen: “De Vries gaat nog mooie plaatjes maken, hij heeft echt een prachtige camera gekocht”. Hij verbetert zichzelf snel: “Gekregen bedoel ik natuurlijk. Op naar de twee miljoenste klant”!

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.