Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl is open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Digitaliseren analoge beelden
Digitaliseren analoge beelden

Mini dv digitaliseren

Het afspelen van mini dv's kan tegenwoordig lastig zijn. De kans is bijvoorbeeld groot dat jouw nieuwe tv niet de aansluitingen heeft om de camera aan te kunnen sluiten. CameraNU.nl kan mini dv's digitaliseren zodat jij ze weer makkelijk kan bekijken op tv, computer, tablet of smartphone. DIt maakt het ook mogelijk om de beelden te delen via sociale media. Gedigitaliseerde beelden worden naar keuze op een DVD, harde schijf of USB-stick gezet.

Waar kan je laten digitaliseren?

Digitaliseren kan in een van onze vestigingen in Amsterdam. Je hebt hierbij keuze uit de vestiging aan de Van Woustraat 242 en aan de Jozef Israëlskade 95. Film over laten zetten kan zonder vooraf een afspraak te maken. Wil je foto's en video's laten digitaliseren, neem dan eerst even contact op met ons. Wij kunnen dan een schatting geven wat het gaat kosten.

Alle digitaliseer opties

Of het nou gaat om VHS, VHS-C, miniDV, HI8, Digital 8, Video8, Betamax, 8mm, dubbel 8 of super 8, wij zetten ze tegen een voordelig tarief over op een harde schijf of DVD in een gangbaar bestandsformaat. Daarnaast is het ook mogelijk om Tape reparaties op VHS, miniDV, HI8, Digital 8 en Video8 uit te laten voeren en geprinte foto's of dia's te digitaliseren.

Digitaliseer: Videobanden | Dia's | Foto's | 8mm film | Hi8, Video9 of digital8

Digitaliseer tarieven voor miniDV film digitaliseren:
Video naar DVD/HDD/USB, max. 120 min. SD (excl. DVD/HDD/USB 19,95
Extra kopie van DVD/HDD/USB 10,-
Toeslag Betamax of V2000 tape, per tape 12,50
Toeslag NTSC tape naar NTSC DVD of HDD, per tape 12,50
Tape reparatie inclusief kopie op DVD (max. 120 min.) 37,50
Muziek bij fotocd of video monteren 10,-

USB-sticks

USB sticks

Heb je nog geen USB-stick of wil je er een speciaal om je analoge beelden op te laten zetten? In ons assortiment hebben wij er meer dan genoeg!

USB-sticks

USB-sticks

Externe harde schijf

Dit kan meteen een goed moment zijn om een nieuwe extarne harde schijf te kopen. Bekijk de harde schijven die wij in ons assortiment hebben.

Harde schijven

Mini dv digitaliseren

Mini dv bandjes digitaliseren is dé oplossing om jouw oude mini dv's weer comfortabel en vooral makkelijk te bekijken. Wij kunnen mini dv omzetten naar DVD, USB-stick of harde schijf waardoor jij ze bekijkt op al jouw media. Zet ze op de computer om ze daarop te bekijken, zet ze op een stick om ze op jouw grote TV te bekijken of zet ze in je cloud of smartphone zodat je ze altijd bij je hebt of ze makkelijk deelt. Je mini dv digitaliseren laat jou je oude beelden weer opnieuw beleven en mini dv tapes digitaliseren laat je doen je bij CameraNU.nl!