Epson - 1
Epson - 2

Epson: alles om je bestanden te printen, te scannen en te projecteren

Epson laat je méér doen met je foto's en documenten. Jij print ze uit, scant ze in of projecteert ze groot op een scherm. Met veel gemak creëer je resultaten van hoge kwaliteit. Bij de populaire EcoTank printers gebruik je geen inktpatronen meer waardoor je sneller - en voordeliger - werkt. Bij geselecteerde EcoTank-printers profiteer je tot en met 31 maart 2023 van 3 jaar garantie als je je registreert bij Epson! Epson heeft printers, scanners en beamers voor elke soort gebruiker: thuis, op kantoor of professioneel. Natuurlijk ben je bij Epson ook aan het juiste adres voor papier en inkt. Gebruik deze in combinatie met je Epson printer voor een optimaal resultaat!


Bekijk alle producten van Epson bij Cameranu

368 Resultaten
Epson SureColor SC-P700 A3+ Photo Printer Epson SureColor SC-P700 A3+ Photo Printer
2 reviews
 • Geschikt voor foto-printen: Ja
 • Maximale afdrukresolutie: 5760x1440dpi
 • Afdrukken vanuit de cloud: Ja
Epson Expression Home XP-2205 printer Epson Expression Home XP-2205 printer
3 reviews
 • Geschikt voor foto-printen: Ja
 • Maximale afdrukresolutie: 5760x1440dpi
Epson FastFoto FF-680W scanner Epson FastFoto FF-680W scanner
7 reviews
 • Optische resolutie: 5100 x 21600dpi
 • Kleurdiepte: 30bit
 • Maximaal scanformaat: A4
Epson Expression Photo XP-15000 HD printer Epson Expression Photo XP-15000 HD printer
14 reviews
 • Geschikt voor foto-printen: Ja
 • Maximale afdrukresolutie: 5760x1440dpi
 • Afdrukken vanuit de cloud: Nee
Epson EcoTank ET-1810 printer Epson EcoTank ET-1810 printer
Geen reviews
 • Geschikt voor foto-printen: Ja
 • Maximale afdrukresolutie: 5760x1440dpi
Epson SureColor SC-P900 A2+ Photo Printer Epson SureColor SC-P900 A2+ Photo Printer
3 reviews
 • Geschikt voor foto-printen: Ja
 • Maximale afdrukresolutie: 5760x1440dpi
 • Afdrukken vanuit de cloud: Ja
Je hebt 12 van de 368 producten gezien

Epson kopen?

Epson laat je méér doen met je foto's en documenten. Jij print ze uit, scant ze in of projecteert ze groot op een scherm. Met veel gemak creëer je resultaten van hoge kwaliteit. Epson heeft printers, scanners en beamers voor elke soort gebruiker: thuis, op kantoor of professioneel. Natuurlijk ben je bij Epson ook aan het juiste adres voor papier en inkt. Gebruik deze in combinatie met je Epson printer voor een optimaal resultaat!

Epson EcoTank printers

Met een Epson EcoTank printer kun je langer printen voordat je weer inkt moet bijvullen. De inktreservoirs hebben een extra hoge capaciteit en maken het gebruik van inktpatronen volledig overbodig. Een EcoTank printer biedt niet alleen een hoog gebruiksgemak, maar het is ook nog eens een stuk voordeliger. EcoTank printers worden geleverd met het equivalent van niet minder dan gemiddeld 88 inktpatronen.

Epson printers

Met een Epson printer druk je foto's en documenten eenvoudig en snel af, in een hoge kwaliteit. Voor verschillende gebruikers heeft Epson een printer gemaakt. Of je nu thuis recepten of foto's wilt uitprinten, op je werk documenten en e-mails of als professional foto's en posters, Epson heeft voor jou de ideale printer ontwikkeld.

Epson scanners

Een Epson scanner gebruik je om foto's, negatieven en documenten haarscherp te digitaliseren, ideaal bijvoorbeeld als een digitale back-up. Ontvang de scans in je e-mail of upload ze direct naar de cloud. Epson scanners zijn er voor iedere doelgroep en voor elk budget. Of je nu thuis documenten wilt archiveren, op kantoor of professionele back-ups maakt, voor elke gebruiker heeft Epson een scanner op de markt gebracht.

Epson beamers

Een Epson beamer is een projector waarmee je digitale beelden op een groter formaat weergeeft op een (witte) muur of projectiescherm. Zo maak je van je woonkamer een thuisbioscoop of een game-room en geef je professionele presentaties op kantoor of in de collegezaal.

Over Epson

In 1975 is het merk Epson opgericht. Inmiddels telt het bedrijf ruim 80.000 werknemers. Betrouwbaarheid, recyclebaarheid en energiezuinigheid staan voorop bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Naast thuisgebruik heeft Epson voor veel verschillende beroepsgroepen printers, scanners en beamers ontworpen. Zo ben jij in staat een van deze producten te kopen die ook echt bij jou en jouw gebruik passen.