Reptielen en Insecten

Reptielen en Insecten

Wil jij echt een unieke fotografie-ervaring? Geef je dan op voor de Workshop Reptielen- en Insectenfotografie onder leiding van FotoUnie. Samen met hun ervaren begeleiders komen er verschillende reptielen naar de studio waar jij ze veilig en mooi op de foto kunt zetten.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je leren?

De instructeur van FotoUnie leert jou hoe je een mooie foto maakt van de reptielen en insecten. Je leert welke instellingen van je camera hiervoor nodig zijn, welke belichting het beste past en hoe je de setting aankleedt.

Wat ga je doen?

De reptielen en insecten worden naar de studio gebracht door hun ervaren begeleiders. Deze gepassioneerde dierenliefhebbers hebben ervaring met de dieren en weten precies wat wel en niet kan. Ze zorgen ervoor dat jij de dieren veilig op de foto zet.

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is voor zowel beginnende als gevorderde fotografen: iedereen gaat met een prachtig fotoportfolio naar huis. Het is echter wel belangrijk dat je voldoende kennis van de sluitertijd, diafragma, ISO en andere instellingen van je camera hebt en deze zelf kunt instellen.

Wat neem je mee?

Je neemt een spiegelreflex- of systeemcamera mee met een zoomlens tot 200mm, 2 volle accu's, geheugenkaart(en), afstandsbediening en een statief.

Lunch

Vanaf 9.30 uur ben je welkom bij de DragonStudio en staat er koffie en thee voor je klaar. Voor lunch wordt ook gezorgd, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Met de lunch inbegrepen kan de workshop uitlopen tot 14.00 uur.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
  • Lunch
FotoUnie Tilburg

Over de instructeur

FotoUnie in Tilburg is een community die wordt gevormd door een aantal ervaren fotografen en modellen onder leiding van onder leiding van Ki Tan. Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken. De workshops van FotoUnie hebben soms een hoog leereffect en een hoog fun-gehalte.

Zelf meenemen

Checklist