Wildlifefotografie Amsterdamse Waterleidingduinen

Wildlifefotografie Amsterdamse Waterleidingduinen

Jeroen Stel | Amsterdamse Waterleidingduinen | Meerdere datums

Uiteraard is er niets zeker in de natuurfotografie, maar de kans om in de Amsterdamse Waterleidingduinen wildlife aan te treffen, is wel groot. Onder leiding van Jeroen Stel trek je tijdens de Workshop Wildlife dit natuurgebied in en leer je de dieren op een indrukwekkende manier vast te leggen!
Lees meer Lees minder
0 / 5
(0) Geen reviews
99,-

Beschikbare locaties

Amsterdamse Waterleidingduinen

Zandvoortselaan 130 A, 2042 XC Zandvoort

Vrijdag 28 juni |  -

9 van de 10 plaatsen beschikbaar 9 van de 10 beschikbaar
99,-

Vrijdag 19 juli |  -

10 van de 10 plaatsen beschikbaar 10 van de 10 beschikbaar
99,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je doen

Vossen en andere wilde dieren worden inmiddels door menig fotograaf geassocieerd met de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dat komt omdat deze dieren door de jaren heen aan mensen gewend zijn geraakt en daardoor eenvoudiger te benaderen zijn. Workshopleider Jeroen Stel kent dit gebied op zijn duimpje en vertelt je onderweg wetenswaardigheden over de dieren en planten die hier voorkomen. Daarnaast is Jeroen Stel als professioneel natuurfotograaf in staat je alles uit jouw camera te laten halen.

Dit ga je leren

Jeroen start de workshop met een korte uitleg over de basisinstellingen van jouw camera en onderweg gaat hij er nog verder op in. Instellingen als diafragma, ISO-waarde, sluitertijd, belichtingscorrectie en witbalans komen allemaal aan bod. Tijdens het fotograferen gaat de aandacht uit naar compositie, de juiste belichting, maar vooral de sluitertijd. Die laatste wordt op deze dag zo laag mogelijk. Jeroen Stel past zijn uitleg volledig aan op jouw niveau en het type camera waarmee je fotografeert.

Aanvangstijden

Verzamelen om 12:45 Afsluiting om 17:30

Praktische informatie

Let op!

  • Deze workshop is buiten. Het is daarom van belang dat je goed ter been bent.
  • Graag om 12.45 uur verzamelen voor de ingang van restaurant Dune.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Aantal deelnemers

Deze workshop is geschikt voor maximaal 10 deelnemers.

Jeroen Stel

Over de instructeur

Jeroen Stel is professioneel natuur- en wildfotograaf. Hij heeft een voorliefde voor weidevogels, hazen, amfibieën en insecten. Jeroen levert kwaliteit op een continue basis en weet op te vallen. Hij gaat niet voor de lucky shots maar werkt projectmatig en vaak voor lange periodes aan één onderwerp om dit dan echt uit te diepen. Ook geeft Jeroen regelmatig workshops.

Zelf meenemen

Checklist