Acties bij dit product

Camera inruilen? Stuur gratis op!

Camera inruilen? Stuur gratis op!
Ruil je camera in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera gratis naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Leica SL2 systeemcamera Zwart + Elmarit-SL 24-90mm

Leica Elmarit-SL 24-90mm f/2.8-4.0 ASPH L-mount objectief

Met een breed scala aan brandpuntsafstanden, reikend vanaf een veelzijdige groothoek tot portretafstand, is het lichtsterke Leica Elmarit-SL 24-90mm f/2.8-4.0 ASPH L-mount objectief het ideale standaard zoomobjectief voor jouw fullframe Leica systeemcamera. Het optiek bevat 18 lenselementen die onderverdeeld zijn in 15 groepen. Het ontwerp bevat vier asferische elementen en elf afwijkende gedeeltelijke dispersie elementen die chromatische aberraties en vervormingen over het gehele zoombereik verminderen. Dit zorgt voor een opmerkelijke scherpte en helderheid.

Het maximale diafragma van f/2.8-4 biedt vele voordelen voor werken in een verscheidenheid aan lichtomstandigheden en biedt ook meer controle over de scherpstelling én het werken met een kleine scherptediepte. De consistente prestaties bij alle brandpuntsafstanden en scherpstel-afstanden in combinatie met de veelzijdigheid van de Elmarit-SL 24-90mm, maken dat dit objectief geschikt is voor vrijwel iedere fotografische toepassing.

Optische beeldstabilisatie en scherpstelling

Als aanvulling op de beeldkwaliteit is het objectief voorzien van een 3.5-stops optisch beeldstabilisatiesysteem die langere sluitertijden mogelijk maakt en helpt onscherpte te voorkomen in moeilijke lichtomstandigheden. Het interne scherpstelmechanisme, met een stille en nauwkeurige autofocusmotor, helpt de algehele prestaties te verbeteren voor foto- en video-opnames. Dit mechanisme zorgt er bovendien voor dat de 82mm filterhouder niet meedraait tijdens het scherpstellen, dit maakt het gebruik van circulaire polariserende filters en verloopfilters een stuk eenvoudiger. Het voorste en achterste lenselement zijn voorzien van Leica's Aquadura hydrofobe coating wat beschermt tegen vocht en vlekken. Door het volledig stof- en waterdichte ontwerp is de Leica Elmarit-SL 24-90mm f/2.8-4.0 ASPH bestand tegen gebruik in slechte weersomstandigheden.

Kenmerken van de Leica SL2 systeemcamera

 • Fullframe systeemcamera met Leica L-mount
 • EyeRes EVF OLED-zoeker
 • Groot 3.2" touchscreen LCD
 • Duurzame, weerbestendige constructie
 • Dubbele UHS-II compatibele SD-sleuven
 • Ingebouwde wifi en bluetooth

Inhoud van de doos

Bij de Leica SL2 in de doos

 • Leica Elmarit-SL 24-90mm f/2.8-4.0 ASPH L-mount objectief
 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Bodydop
 • Accu
 • Acculader
 • Draagriem

Reviews (0)

Dit product heeft op dit moment nog geen reviews. Ben je de eerste die een review schrijft?

Plaats een review

En maak kans op een cadeaubon van € 100,-

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren