Productinformatie

SmallRig 4122 Suction Cup Camera Mount 4 inch

De SmallRig 4122 Suction Cup Camera Mount 4 inch is de ultieme oplossing voor het bevestigen van je camera op elk vlak en droog oppervlak. Of je nu fotografeert in een auto, op een boot of een andere locatie, deze zware zuignapsteun is ontworpen om je camera veilig op zijn plaats te houden, zodat je je kunt concentreren op het maken van de perfecte opname.
              

Betrouwbare en duurzame camera-montageoplossing

De SmallRig 4122 heeft een diameter van 10.1cm  en kan horizontaal tot 50kg en verticaal tot 35kg dragen, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan camera's en apparatuur. De slijtvaste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van regelmatig gebruik, zodat je over een betrouwbare en duurzame camera-montageoplossing beschikt.

Geschikt voor diverse accessoires

Een grote pompknop aan de zijkant creëert een vacuüm voor een stevige grip, zodat jouw camera zelfs bij plotselinge bewegingen of trillingen stevig op zijn plaats blijft. De bovenplaat van de houder is voorzien van meerdere 1/4"-20 en 3/8"-16 bevestigingsschroeven, een NAVO-rail en een 3/8"-16 ARRI-stijl anti twist bevestiging, zodat je naar behoefte bevestigingsmateriaal, magic armen en camerakoppen toevoegt.

Opbergen

Om de zuignap tijdens het opbergen te beschermen wordt een stofhoes meegeleverd, zodat hij schoon en vrij van beschadigingen blijft totdat je hem weer kunt gebruiken.

Kenmerken van de SmallRig 4122 Suction Cup Camera Mount 4 inch

  • 35kg maximale verticale zuigkracht
  • 50kg maximale horizontale zuigkracht
  • Meerdere 1/4"-20 en 3/8"-16 bevestigingsschroeven, een NATO-rail en een 3/8"-16 ARRI-stijl anti twist bevestiging
  • Door pomp geactiveerde vacuümzuiging
  • Montage op glas en andere gladde oppervlakken
  • Weegt 264 gram

Specificaties

Algemeen
Merk
SmallRig
Type product
Zuignapmount
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Materiaal
Aluminium, Rubber
Kleur
Zwart
Gewicht
264gr
Afmetingen
Diameter
105.8cm
Connectiviteit
Soort aansluiting(en)
1/4", 3/8", Arri, Nato

Eerder door jou bekeken