Door drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn uiteraard open.

Productinformatie

VIJIM LS04 Statief-arm

De VIJIM LS04 Statief-arm is een tweedelige statiefarm dat is ontworpen voor statieven uit de VIJIM LS-serie, maar het past ook op alle andere statiefpoten en buizen met een diameter van 18 tot 28mm. De armen zijn 25.5 en 35.5cm lang en niet uitschuifbaar en los van elkaar te gebruiken. Ze hebben een maximaal belastbaar gewicht van 1kg. 

Draaibare en kantelbare balhoofden

Beide delen van de arm hebben een 360° draaibare en 120° kantelbaar balhoofd met een universele 1/4″ schroef. Op deze balhoofden kun je een camera of een accessoire zoals lamp, microfoon, smartphone etc. monteren.

Mogelijkheden van de VIJIM arm

De VIJIM LS04 Statief-arm is ideaal voor het maken van beelden van bovenaf, zoals topshots en product foto's of op plekken waar je geen grote statieven kunt gebruiken. En het is ook nog eens gemakkelijk te vervoeren. Het is ook perfect voor het toevoegen van accessoires zoals licht of microfoons of als statief voor een "behind the scenes" video tijdens je werk.

Geschikt voor

Dit VIJIM statief-arm is speciaal als accessoire ontworpen voor de statieven uit de VIJM LS-Serie, zoals de LS01, LS02, LS03, LS08, LS11 maar het past ook perfect op de Ulanzi Desktop Stand met 1 arm of 3 armen. Maar het past ook op alle andere statiefpoten en buizen met een diameter van 18 tot 28mm.

Kenmerken van de VIJIM LS04 Statief-arm

  • Beide delen met balhoofd
  • Voor  VIJIM LS-serie
  • Past op 18-28mm statiefpoten/buizen
  • Voor camera's of accessoires
  • Armen zijn 25.5 en 35.5cm lang
  • Max. belastbaar gewicht van 1kg

Specificaties

Algemeen
Merk
VIJIM
Type product
Arm
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor
Geschikt voor (product)
Statief
Geschikt voor (merk)
VIJIM
Geschikt voor (serie)
LS
Eigenschappen
Materiaal
Metaal
Kleur
Zwart
Gewicht
320gr
Afmetingen
Lengte
35.5cm
Connectiviteit
Soort aansluiting(en)
1/4"

Accessoires