Cameranu omarmt beeldverhaal Humberto Tan

6 jaar geleden

Het mag wel een stuk(je) wilder in Europa, vindt de organisatie Rewilding Europe. Humberto Tan, presentator én winnaar van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje, ging naar Italië en Kroatië om te kijken wat al is bereikt in twee van de tien natuurprojecten van Rewilding Europe. Hij nam natuurlijk zijn Canon EOS 6D Mark II spiegelreflexcamera mee om in foto's het verhaal van de wilde natuur en het herstel ervan in Europa te vertellen. Een cameraploeg van National Geographic volgde Humberto Tan voor het programma Door Het Oog.

Beeldverhaal sluit aan bij visie Cameranu

Het beeldverhaal van Humberto Tan om de Europese natuur weer een stukje beter te maken zodat de mens er ook meer plezier aan kan beleven past heel goed bij de visie van Cameranu. Als een van de grootse en meest inspirerende retailers van Nederland is Cameranu continu bezig met beeldverhalen in unieke blogs. Cameranu heeft als ideaal dat de klant in staat wordt gesteld mooie beelden te kunnen maken en er plezier aan te beleven. Het geven van het juiste advies in de winkel en online, het aanbieden van het grootste assortiment en snelle levering dragen bij om de klant hiermee te helpen.

Beren en wolven

Omdat de helft van Europa's biodiversiteit is verbonden door open landschap ondersteunt de organisatie de comeback van wilde grazers op dit open landschap, zoals de bizon, gems, wilde paard, rode hert en de oeros. Hierdoor hebben ook roofdieren een bestaansrecht. Het bezoek van Tan aan de Centraal Apennijnen in Italië en Velebit in Kroatië, waar onder meer beren en wolven hun leefgebied hebben, is gevolgd door de camera's van National Geographic. De beelden zijn te zien in een documentaire op National Geographic op zondag 26 november om 22.30 uur.

Actie bij Cameranu

Cameranu heeft vanwege het fotoverhaal van Humberto Tan en de uitzending van National Geographic meerdere producten geselecteerd waarbij je bij de aanschaf een korting, waardebon of gratis workshop krijgt.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.