Inruilweken bij Cameranu

6 jaar geleden

Overweeg je een nieuwe camera of lens te kopen van bijvoorbeeld Sony, Canon of Nikon? Dan is een korting altijd mooi meegenomen! Ruil dan je oude apparatuur in tijdens de Inruilweken bij Cameranu.

De Inruilweken duren van 8 tot en met 22 april waarbij je zowel online als in de winkel je digitale spiegelreflexcamera's, systeemcamera's en objectieven voordelig inruilt.

Met deze actie speelt Cameranu speciaal in op overstappers. Of het nu om een upgrade of een echte merk-overstap gaat: zo'n voordeel is mooi meegenomen. Afhankelijk van het aan te schaffen nieuwe artikel loopt de korting flink op en dat maakt het extra-voordelig om juist nu je oude apparatuur in te leveren. Kijk op de speciale actiepagina voor de voorwaarden van deze actie.

Als je besluit over te stappen in deze actieperiode kan het nog voordeliger voor je uitpakken als je dit combineert met enkele lopende acties bij Cameranu.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.