Review winnaars Cameranu shoptegoed maart 2022

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over Cameranu hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In mei heeft Gerard Deen een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Even langs geweest bij cameranu.nl in Urk. Ik had wat vragen over mijn Olympus systeemcamera. Het was gezellig druk. Er werd me een kopje koffie aangeboden. Hij was nog niet op of ik was al aan de beurt. Mijn vragen werden geduldig aangehoord en ze kwamen met een prima oplossing. Ik heb nu wat in bestelling en als het binnen is mag ik het vrijblijvend proberen. Al met al, kundig vriendelijk en geduldig personeel!"

Gerard.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cameranu shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In mei heeft Pepe Buijsrogge een review geschreven over de Fujifilm X-Pro3 Titan systeemcamera Body Zwart en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Na jarenlang met een koelkast te hebben rondgezeuld die bedreigend overkomt bij straatfotografie, ben ik op zoek gegaan naar een meer geschikte camera. In eerste instantie kwam ik uit op een Fujifilm X100V, maar die is tijdelijk nergens leverbaar. Bovendien heeft die een vast objectief en ik wil zo nu en dan wel eens wisselen.

Ik ben nu een week in het bezit van een X-Pro3 en ben weer helemaal back in love met fotografie. Hoewel de camera is voorzien van alle denkbare snufjes, benadert hij het analoge gevoel voor mij het best. Het naar binnen gerichte LCD-scherm, in veel reviews een negatief punt, vind ik geniaal. Het is even afkicken om niet na elke opname de camera van je oog te halen en op het scherm te kijken naar het resultaat, maar ik mis veel minder momenten. En als je toch even de opname wilt controleren kun je deze ook snel in de EVF tevoorschijn toveren door op 'play' te drukken... geen LCD-scherm nodig.

Ik ga weer snel de straat op met deze geweldige camera. In combinatie met de XF 23mm F2 R WR en XF 35mm F2 R WR objectieven en een EF-X8 flitsertje om af een toe bij tegenlicht wat pretlichtjes in ogen te invulflitsen, heb ik een compleet setje gevonden voor veel straatplezier."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cameranu shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.