Canon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen, voornamelijk aan de onderkant van de camera. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en draagriem.

Free shipping from

 €50
Belangrijkste eigenschappenReportageflitser in nette staat. Technisch in orde. Inclusief alle standaard accessoires.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en originele zonnekap.

30 days reflection

Viewing 8 out of 50 products
Zopim
Chat with us