Canon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, licht beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenSpiegelreflexcamera met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

30 days reflection

Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen lichte gebruikssporen aan de onderkant van de statiefgondel. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Inclusief lensdoppen, etui en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires.

30 days reflection

Viewing 8 out of 87 products