Cameranu wint Gouden Shopping Award derde keer op rij

Voor de derde keer op rij is Cameranu verkozen tot de beste camera webwinkel! Dat werd op dinsdag 7 juni bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Shopping Awards 2022.

Een prestatie om trots op te zijn

"Bij Cameranu zijn we enorm trots dat we deze belangrijke prijs nu drie keer op een rij hebben gewonnen" zegt Ricardo van den Burg namens Cameranu. ,,We zijn ontzettend blij dat klanten ons zo blijven waarderen. Het is niet vanzelfsprekend dat je zo’n prijs wint en dan ook nog eens drie keer op rij. Binnen Cameranu draagt iedereen bij aan dit succes. Van klantenservice tot magazijn en van onze zes winkels tot en met onze programmeurs.’’

Klanten helpen bij het maken van mooie beelden en het bieden van een uitmuntende service staan bij Cameranu voorop. ,,Het winnen van de gouden Shopping Award is een bijzondere prestatie die benadrukt hoezeer dat gewaardeerd wordt. Niet alleen door een vakjury, maar juist ook door de consumenten die zo belangrijk voor ons zijn. Ons hardwerkende team heeft een passie voor het vak en doet er elke dag alles aan om al onze klanten te helpen. Dat wordt beloond."

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt elk jaar awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche. Tijdens de Shopping Awards zijn in ruim 40 verschillende productcategorieën prijzen uitgereikt. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts. Publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. De andere helft wordt bepaald door vakexperts met minimaal 3 jaar e-commerce ervaring.

Over Cameranu

Cameranu is dé plek waar foto- en videografieliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en deskundig advies kunnen inwinnen. Via workshops, lezingen, online adviezen, blogs, productreviews en social media helpt Cameranu iedereen bij het maken van beelden om momenten opnieuw te beleven en te delen. Cameranu, in 2003 gestart op Urk, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Dit om onze klanten naast de webshop nog beter te kunnen bedienen.

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.