Cameranu viert spectaculaire opening winkel Rotterdam

2 maanden geleden

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april opent Cameranu in Rotterdam de deuren van de grootste en meest indrukwekkende Cameranu-winkel van de Benelux. Drie dagen lang wordt de opening gevierd met een gevarieerd feestelijk programma en is er van alles te beleven aan de Vierhavensstraat 29.

Verdere implementatie vernieuwd retailconcept

Na de succesvolle opening van de Flagshipstore in Amsterdam afgelopen zomer en de winkel in Antwerpen kortgeleden wordt het vernieuwde retailconcept nu verder doorgevoerd. In Rotterdam opent Cameranu een winkel met een wow-effect. ‘’Ons nieuwe retailconcept krijgt hier een hele nieuwe dimensie. Niet eerder bood een Cameranu-winkel zoveel ruimte en mogelijkheden voor de beeldmaker’’, aldus directielid Ricardo van den Burg.

De afgelopen jaren waren er twee Cameranu-winkels in Rotterdam, Noord en Centrum. ‘’Dat zorgde voor verwarring bij fotografen en videomakers, het was ook niet logisch maar een gevolg van de integratie van Calumet in Cameranu. Nu bieden we een locatie voor alle beeldmakers en uit Rotterdam en omgeving.’’

En wat voor een locatie. In de enorme winkelruimte neemt de koffiebar een prominente plek in. Dit nodigt uit om bij te praten, beelden te delen en ervaringen uit te wisselen. Om fotografen, videomakers en content creators uit de regio Rotterdam nog beter te bedienen is er een compleet aanbod van de nieuwste foto- en videoproducten.

Ook is er de mogelijkheid om apparatuur te huren en in te ruilen, is er studio-, podcast-, lezing- en expositieruimte beschikbaar en biedt Cameranu een plek om geholpen, geadviseerd, en geïnspireerd te worden. Hiermee komt Cameranu tegemoet aan de wensen en behoeften van alle beeldmakers, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde professionals.

Meer dan Rotterdam

Het blijft niet bij een winkel in Rotterdam alleen. Ricardo van den Burg: ‘’We zijn er voor alle beeldmakers in de Benelux. Vandaar dat we ons oriënteren op andere gebieden en steden om winkels te openen. Het houdt hier dus niet op. In uitdagende tijden pakken wij door!’’

Feestelijk openingsweekend

De officiële opening op 5, 6 en 7 april bestaat uit een gevuld programma met meerdere workshops, masterclasses, photowalks, touch & try’s, lezingen en demonstraties. Elke dag is er van 9.30 tot 18.00 uur van alles te doen en te beleven.

Meer over het openingsweekend: www.cameranu.nl/rotterdam-opening
Meer over de vernieuwde winkel: www.cameranu.nl/rotterdam

Meer over Cameranu

Cameranu is meer dan een (web)winkel. We zijn dé community voor beeldmakers van de Benelux. Een plek waar liefhebbers van foto- en videografie elkaar ontmoeten. Om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen en van informatie te voorzien. Door onze liefde voor het maken van beelden te delen, leren we mensen anders kijken naar de wereld. Zo helpen we iedereen bij het maken van foto's en video's. En worden bijzondere momenten gedeeld en opnieuw beleefd.

Cameranu Rotterdam officieel geopend - 1

De winkel werd donderdag 5 april officieel geopend.

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.