Een Polaroid camera op je bruiloft

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Jullie zien er prachtig uit, je gasten zijn vrolijk en de locatie is tip top in orde. Foto's helpen je er bij om deze mooie momenten nog heel vaak her te beleven. Een Polaroid camera is perfect om leuke foto's tijdens je bruiloft te maken.

Bekijk alle instant camera's

Een Polaroid camera op je bruiloft - 1

Wat is een Polaroid camera?

Een Polaroid camera is een camera waarbij de foto direct na het maken automatisch wordt afgedrukt. De foto is na enkele ogenblikken zichtbaar op de afdruk. Polaroid camera's zijn eenvoudig in het gebruik en geven vaak automatisch een goed resultaat. Daarom is het erg leuk om een instant Polaroid camera te gebruiken op een trouwdag!

Bekijk alle instant camera's | Top 10 Polaroid camera's

Wat kun je doen met Polaroids?

Als bedankje
Natuurlijk wil je de gasten aan het einde van de bruiloft een uniek presentje meegeven. Wat is er nu leuker dan iedereen een foto meegeven als aandenken aan jullie bruiloft! laat ze zelf een leuke foto maken óf maak zelf heel veel unieke foto's die je samen met wat lekkers kan verpakken.

In het gastenboek
Hiermee heb je een keer wat anders dan het standaard witte gastenboek. Maak een fotohoekje met leuke accessoires en laat je gasten zelf de foto maken. De sfeer zit er dan meteen goed in en jij hebt een leuk gastenboek met foto's van iedereen.

Op een Photowall
Maak van katoenen touw, knijpers en briefjes een photowall met naamkaartjes. Laat je gasten de kaartjes vervangen voor een unieke foto. Aan het eind van de dag heb je een photowall met foto's van al je gasten.

Tijdens het feest
Foto's van het feest zijn altijd leuk om terug te zien. Er wordt gefeest, gedanst en gedronken en dat levert vaak leuke plaatjes op. Zorg er wel voor dat je een polaroidcamera met een flits hebt zodat de foto's goed belicht zijn.

Ter decoratie
Gebruik polaroidfoto’s als decoratie tijdens jullie bruiloft. Er zijn verschillende websites waar je bijvoorbeeld jeugdfoto’s kunt laten afdrukken in polaroidstijl. De ceremoniemeesters kunnen dan een leuke slinger vol met foto’s ophangen en de gasten verrassen. Wat ook super romantisch is: instant foto’s op tafel of op de taart!

Verschillende soorten papier
Vond je de witte rand van een polaroidfoto altijd al een beetje saai? Kies dan voor polaroid fotopapier met een leuke achtergrond. Er zijn ontzettend veel thema’s, denk aan kaders met confetti en regenboogkleuren.

Bekijk al het instant fotopapier

Dit zijn de beste instant camera's

Meer lezen?

Foto's met gekleurde rookfakkels
Foto's met gekleurde rookfakkels
Met rookfakkels kun je supergave portretfoto's maken! Gebruik ze bij je volgende shoot of bruiloft en geef je foto's die extra touch waardoor ze echt opvallen.
Lees meer
Instant foto's maken
Instant foto's maken
Een polaroid camera is een camera die direct na het maken van de foto een afdruk levert. Hier komt de naam 'instant camera' vandaan.
Lees meer