Roy Poots

Roy Poots

In 2009 kocht Roy Poots zijn allereerste spiegelreflexcamera, een Canon EOS 450D. Na een tijdje van alles gefotografeerd te hebben, zag hij in dat hij landschappen, architectuur en (nachtelijke) cityscapes veruit het leukst vond. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op deze onderwerpen.

Hij werkt met een fullframe Sony A7 III systeemcamera, een Olympus systeemcamera of een DJI Mavic Pro Drone. Roy heeft een kanaal op YouTube waar regelmatig fotografie vlogs op verschijnen. Benieuwd naar zijn foto's? Kijk op zijn website of volg hem op Instagram.

Blogs van Roy Poots


Productreviews

Review Sony ZV-1 vlogcamera

Is de Sony ZV-1 vlogcamera, dé perfecte vlogcamera? De Sony ZV-1 is speciaal gemaakt voor het vloggen en Roy ging ermee op pad om deze review te schrijven!

Roy Poots 1 jaar geleden

Productreviews

Product review Sony RX100 III compact camera

Roy Poots ging op pad met de Sony Cybershot DSC-RX100 Mark III compact camera en legt uit én laat je zien waarom het een populaire camera voor vloggen is!

Roy Poots 1 jaar geleden

Productreviews

Product review H&Y Filter Starterkit

Hoe is de H&Y Filter Starterkit in de praktijk? Roy Poots nam de kit met magnetische frames mee naar IJsland en schreef er een uitgebreide review over!

Roy Poots 1 jaar geleden