MagMod bij Cameranu: het ideale systeem voor de reportagefotograaf

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden

MagMod staat voor Magnet Mod en is een uniek modulair systeem voor uw reportageflitser. Geen gedoe met klittenband meer, maar twee supersterke magneten voor een razendsnelle en makkelijke bevestiging. Het systeem is universeel toepasbaar, extreem-flexibel en buitengewoon stevig. Het systeem kan behoorlijk worden uitgebreid met grids een snoot, gels en diffusers. Deze onderdelen combineert u ook weer heel gemakkelijk met elkaar. Op onze MagMod pagina kunt u zien wat er allemaal beschikbaar is.

Bekend van Kickstarter

alt text

Het MagMod systeem is een initiatief van Spencer Boerup, een professionele fotograaf die het gerommel met gels en klittenbandbevestigingen uit de praktijk kende. Hij bedacht en ontwikkelde het magnetische systeem in zijn vrije tijd en lanceerde dit vervolgens op Kickstarter. Dit is een online fondswervingsplatform waar particulieren projecten kunnen steunen. Het gevraagde bedrag van 35.000 werd binnen vijf uur opgehaald en na een maand stond de teller op het zesvoudige daarvan.

Na het eerste succes werd er verder geïnnoveerd en zagen de MagBounce en de MagSphere het levenslicht. Een tweede Kickstartercampagne werd opgezet en bleek opnieuw succesvol. Na 30 dagen stond was er ruim drie ton toegezegd door supporters. Magnet Mod blijft op deze manier aan de weg timmeren.

NIEUW: MagMod reportage-accessoires - 1
NIEUW: MagMod reportage-accessoires - 2
NIEUW: MagMod reportage-accessoires - 3

Cameranu introduceert MagMod

Natuurlijk staat voorop dat het innovatieve systeem van MagMod een uitkomst is voor veel fotografen en dus een must voor Cameranu. Als u bijvoorbeeld op pad bent voor een bruidsreportage wilt u flexibel zijn en snel kunnen reageren op de omstandigheden. Maar ook de hobbyfotograaf die graag zijn flitser gebruikt, kan direct profiteren van de voordelen van dit unieke systeem. Bij Cameranu zijn we altijd op zoek naar vernieuwende producten en willen we ervoor zorgen dat ons assortiment het grootste en meest complete van Nederland blijft. Bekijk hieronder de producten van MagMod in ons assortiment.

Alle MagMod reportage-accessoires

MagMod MagBox Creative Gel Set MagMod MagBox Creative Gel Set
Geen reviews
 • Type product: Kleuren-gel
 • Geschikt voor (product): Softbox
 • Geschikt voor (merk): MagMod
MagMod MagBox Artistic Gel Set MagMod MagBox Artistic Gel Set
1 review
 • Type product: Gel set
 • Geschikt voor (product): Magbox
 • Geschikt voor (merk): MagMod
MagMod MagBox Correction Gel Set MagMod MagBox Correction Gel Set
Geen reviews
 • Type product: Kleuren-gel
 • Geschikt voor (product): MagBox
 • Geschikt voor (merk): MagMod
MagMod Magbox Pro 42 Octa MagMod Magbox Pro 42 Octa
1 review
 • Vorm: Achthoekig
 • Doorsnede diagonaal: 136cm
 • Kleur binnenkant: Zilver
MagMod MagSphere 2 MagMod MagSphere 2
3 reviews
 • Type product: Diffuser
 • Geschikt voor (product): Reportageflitser
Je hebt 12 van de 32 producten gezien

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.