Productreviews

De GoPro Hero 4 Session gepresenteerd!

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Nu al aangekondigd en vanaf 12 juli te reserveren bij CameraNU.nl: de Go Pro Hero 4 Session. Dit is de kleinste en lichtste GoPro tot nu toe en is 50% kleiner en 40% lichter dan andere GoPro Hero 4 action cams. Zo neemt u deze camera overal mee naartoe en valt hij nergens uit de toon. Altijd legt hij de actie perfect en haarscherp vast.

Nieuwe GoPro Hero 4 Session action cam - 1

Flexibiliteit in iedere situatie

Dankzij de speciaal ontworpen mounts die GoPro meelevert met de Hero 4 Session hebt u meer opties dan ooit. Uiteraard werken deze accessoires ook prima samen met andere GoPro action cams. U kunt kiezen voor low-profile, het standaard frame of de verstelbare 'Ball Joint Buckle' die fungeert als een soort balhoofd. Doordat de GoPro Hero 4 Session waterproof tot 10 meter onder water is, hebt u geen aparte waterdichte behuizing nodig!

Perfecte kwaliteit

De nieuwe telg van GoPro zet de lijn van uitstekende videokwaliteit voort. U hebt de keuze uit 1440p30, 1080p60 en 720p100 en kunt dus variëren tussen ultieme scherpte en buitengewoon mooie slow-motion beelden. Tijdens het filmen is het mogelijk om foto's vast te leggen met een degelijke 8 megapixel kwaliteit. Ook Time lapse en burst-foto's behoren tot de mogelijkheden.

Innovatief en hoogstaand

Dankzij de gratis verkrijgbare GoPro App kunt u bijna alle modi en functies van de GoPro Hero 4 Session op afstand gebruiken. Met de apart verkrijgbare zeer compacte 'Smart Remote' kunt u dat nog gemakkelijker doen. De Hero 4 Session zelf is zo mogelijk nog eenvoudiger: met één druk op de knop start en stopt u de gewenste opname!

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.