CameraNU Logo

Studio achtergronden

In de studio wil je je eigen achtergrond bepalen. Dat kan op vele manieren. Een achtergrondsysteem, papier, doeken, vinyl of een collapsible, CameraNU.nl biedt je een uitgebreid assortiment!

De populairste studio achtergronden bij CameraNU.nl!

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 12 van de 621 producten gezien

Studio achtergronden kopen?

Waarom heb je studioachtergronden nodig?

Een achtergrond is uiteraard belangrijk in je beelden. Hiermee creëer je een speciale sfeer of leg je nog meer nadruk op jouw onderwerp, misschien door gewoon totaal geen afleiding te bieden.

Kenmerken van studio achtergronden

Achtergronden voor studiofotografie zijn er in verschillende materialen en kleuren. Zo kies je zelf wat goed bij jouw werk past.

In welke situatie gebruik je een achtergrond?

Een achtergrondsysteem en de achtergronden die je daaraan bevestigt gebruik je in een studio. Dit zijn solide opstellingen die je gebruikt voor je fotosessie. Met chromakeying maak je foto's voor een green screen waarbij je na afloop een andere achtergrond kiest. Wil je een achtergrond gebruiken op locatie? Neem dan collapsibles mee! Deze zijn licht en opvouwbaar.

Vragen over studioachtergronden?

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor de aankoop van je achtergronden. Twijfel je welke studioachtergrond het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!