Manfrotto Twistgrip Universal Smartphone Clamp

Geen reviews
| #1068915
63,45
57,11 na korting
Morgen gratis in huis
Nog slechts 1 beschikbaar

Acties en services bij dit product

10% korting

Profiteer van 10% korting op alles van Manfrotto tijdens de actieweken ter ere van ons 20-jarig bestaan! De actie loopt van 28 september t/m 12 oktober 2023.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Afkomstig van Manfrotto Nederland
- Twee jaar garantie

Manfrotto Twistgrip Universal Smartphone Clamp

De Manfrotto Twistgrip Universal Smartphone Clamp is een waardevolle accessoire voor iedereen die zijn of haar smartphone gebruikt om te filmen. De compacte klem voor uw telefoon is aan de bovenkant voorzien van een coldshoe waardoor u diverse accessoires zoals een videolamp kunt bevestigen. Aan de onderzijde is de klem voorzien van een 1/4" aansluiting zodat u hem op nagenoeg elk type statief kunt zetten. In de Twistgrip Universal Smartphone Clamp kunt u een smartphone plaatsen met een breedte van 58 tot en met 82mm.

Mooie video's met de Twistgrip Universal Smartphone Clamp

De Twistgrip maakt het dus mogelijk om accessoires toe te voegen. Op de coldshoe kunt u bijvoorbeeld een videolamp bevestigen waardoor uw video's een betere belichting krijgen dan met bijvoorbeeld de LED-flitser van uw telefoon. De klem is zo ontworpen dat deze zeer compact opgeborgen kan worden en ook weer heel snel uitgeklapt kan worden. Met een draaiknop op de achterkant kunt u uw smartphone vastzetten op de juiste breedte. Het voordeel hiervan is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een springveer die zijn veerkracht verliest in de loop der tijd.

Kenmerken

- Geschikt voor smartphones van 58 tot 82mm breed
- Voorzien van een coldshoe
- Gemaakt van aluminium

Inhoud van de doos

- Afkomstig van Manfrotto Nederland
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Manfrotto
Fabrieksgarantie
2 jaar