DJI Air 2S drone
DJI Air 2S drone
999,-

DJI Air 2S drone

3 reviews
| #3235243
999,-
2 werkdagen
Of betaal 333,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Afstandsbediening
 • Intelligent Flight Battery
 • Lader
 • AC-kabel
 • 3 paar Low-Noise propellers
 • RC-kabel USB Type C
 • RC-kabel Lightning
 • RC-kabel Micro USB
 • Gimbal bescherming
 • USB Type C-kabel
 • Paar reserve Control Sticks

DJI Air 2S drone

De DJI Air 2S is met een 1 inch CMOS-sensor en krachtige intelligente functies de ultieme drone voor luchtfotografen die graag reizen of veel onderweg zijn. Met zijn compacte body van minder dan 600 gram neem je de alles-in-één krachtpatser in de lucht overal mee naartoe om de wereld in verbluffende details te ervaren en vast te leggen.

Een grote wereld verdient een grote sensor

De Air 2S is uitgerust met een 1 inch CMOS-sensor met 2.4μm grote pixels, geschikt voor het vastleggen van 5.4K 30fps, 4K 60fps video. Film elk moment met een grote helderheid en authentieke kleurtinten die ze verdienen voor verbluffende resultaten.

Filmen in de schemering

Dankzij het hoge dynamische bereik, de hoge resolutie en accurate kleurreproductie zijn zelfs scènes bij weinig licht kristalhelder en hebben prachtige kleuren. Zo leg je de hele wereld in al zijn allure vast, zelfs als het donkerder wordt.

Een miljard kleuren

Geniet van de kleurenpracht van je omgeving. Het 10-bits Dlog-M kleurprofiel kan tot een miljard kleuren opnemen met behoud van de kleinste details die jouw beeldmateriaal doen opvallen.

Fotografeer in RAW

Foto's in RAW-formaat hebben een dynamisch bereik van maximaal 12.6 stops. Hierdoor bevat elke scène meer visuele informatie, zelfs bij slechte of moeilijke lichtomstandigheden. Dit geeft je meer flexibiliteit bij de nabewerking waardoor je meer mogelijkheden krijgt om de look te krijgen die jij wil.

Intelligente HDR

De DJI Air 2S beschikt over intelligente HDR-technologie die automatisch meerdere opnamen samenvoegt, waardoor het dynamische bereik van je beelden wordt vergroot zonder dat nabewerking nodig is. Hierdoor bevatten jouw opnamen meer genuanceerde details in zowel de high lights als schaduwen voor rijkere beelden met meer diepte.

Hyperlapse en panorama

Met een enkele tik versnel je tijd en beweging voor het maken van opvallende hyperlapse opnamen. Het is ook mogelijk om grotere en gedetailleerdere opnamen van je omgeving te maken met de panorama-functie.

Slimme functies voor perfecte opnamen

MasterShots en FocusTrack veranderen elk avontuur moeiteloos in prachtige filmische beelden.

DJI introduceert MasterShots

MasterShots is de volgende evolutie van QuickShots. Dit is een geavanceerde intelligente functie waarmee je met slechts één tik de beste video's op elke locatie maakt. Selecteer gewoon het onderwerp en de drone filmt terwijl deze 10 verschillende bewegingen achter elkaar uitvoert, waarbij het onderwerp in het midden blijft. Daarna wordt er automatisch een korte filmische video van deze opnamen gemaakt.

In het centrum van de aandacht

FocusTrack beschikt over Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 en Point of Interest 3.0, waardoor het voor de DJI Air 2S zeer eenvoudig is om je onderwerp te volgen of te omcirkelen. Sportlight 2.0 blijft op je onderwerp gecentreerd terwijl je in een spiraal vliegt of close-ups maakt. De zoomfunctie maakt ook heldere opnamen op afstand mogelijk voor meer veiligheid. ActivTrack 4.0 volgt je onderwerp soepel en vermijdt obstakels. Zelfs als de drone het onderwerp even kwijt is, kun je het volgen tijdens de vlucht snel hervatten. Met Point of Interest 3.0 maak je eenvoudig een perfecte cirkelopname terwijl het onderwerp in het midden van de opname gehouden wordt.

Omgevingsdetectie

De DJI Air 2S neemt zijn omgeving in vier richtingen waar: omhoog, omlaag, vooruit en achteruit. De algoritmen voor het Advanced Pilot Assistance System (APAS 4.0) zijn verder verbeterd. Hierdoor vermijdt de DJI Air 2S obstakels zelfs in complexe omgevingen en bij hoge snelheden.

 

Veiliger vliegen met ADS-B

Dankzij het ingebouwde AirSense-systeem biedt de DJI Air 2S een extra laag luchtruimveiligheid. Dit systeem ontvangt Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B) vluchtlocatie-informatie van vliegtuigen en helikopters in jouw omgeving die ADS-B-signalen uitzenden, en waarschuwt je via de DJI Fly-app. Zo heb jij tijd om deze vliegtuigen te vermijden.

Haal alles uit je Air 2S

Maak gebruik van apart verkrijgbare ND-filters voor meer geavanceerde opname-opties. Met dit gevarieerde assortiment accessoires tot je beschikking, is het luchtruim echt de limiet.

Kenmerken van de DJI Air 2S drone

 • Drone met 1" sensor
 • 5.6K video in 30fps
 • 48 megapixel foto's
 • Maximale snelheid van 68km per uur
 • Batterijduur van afstandsbediening is maximaal 240 minuten
 • Maximaal bereik van 12km (onder ideale omstandigheden) bij 1080p/30fps
 • Maak panorama's in HDR
 • Interne opslag van 8GB
 • Geschikt voor Micro SD-kaarten tot en met 256GB

Let op, belangrijke informatie voor je gaat vliegen

Bestuur je de DJI Air 2S drone met de Goggles V2 op? Dan moet er een waarnemer naast je staan die de drone en de omgeving voor jou in de gaten houdt. Zorg ervoor dat je goed en duidelijk onderling kunt communiceren. Kijk voor de volledige regelgeving over vliegen met een FPV drone op de website van de Rijksoverheid.

Regels en compatibiliteit

Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld,  boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen en buiten VLOS (Visual Line of Sight). Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de app en je smart device hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssystemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Meegeleverde accessoires

 • Afstandsbediening
 • Intelligent Flight Battery
 • Lader
 • AC-kabel
 • 3 paar Low-Noise propellers
 • RC-kabel USB Type C
 • RC-kabel Lightning
 • RC-kabel Micro USB
 • Gimbal bescherming
 • USB Type C-kabel
 • Paar reserve Control Sticks

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene kenmerken
Merk
DJI
Model
Air 2S
Inclusief camera
Ja
Inclusief gimbal
Ja
Wet- en regelgeving
RDW registratie nodig
Ja
Vliegbewijs nodig
Ja
Vaardigheidsbewijs nodig
Ja
Prestaties
Vliegtijd op accu lading
31 minuten
Vermogen accu drone
3500mAh
Maximale vlieghoogte
5000m
Maximale vliegsnelheid
19m/s
Maximale windweerstand
8.5-10.5m/s
Home functie
Ja
Controller
Remote ID
Ja
Bereik controller (Europa CE)
8000m
Frequentie controller
2.400-2.4835GHz, 5.725-5.850GHz
Sensor
Type sensor
1"
Technologie
CMOS
Foto en video
Full HD
Ja
Ultra HD / 4K
Ja
6K
Ja
8K
Nee
Videoformaten
5.4K: 5472 × 3078 (24/25/30p), 4K: 3840 × 2160 (24/25/30/48/50/60p), 2.7K: 2688 × 1512 (24/25/30/48/50/60p), FHD: 1920 × 1080 (24/25/30/48/50/60/120p)
Maximale videoresolutie
5472 x 3078 pixels
Bestandsformaat video
MP4, MOV
Compressiemethode
H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC
Bestandsformaat foto's
JPG, RAW
Burst-functie
Ja
Resolutie foto's
20 megapixel
Lens
Brandpuntsafstand
22mm
Beeldhoek
88°
Diafragma
f/2.8
Draadloze opties
Wifi
Nee
GPS
Ja
Geheugen en opslag
Type geheugen
Micro SD
Fysieke eigenschappen
Afmetingen
18.3 x 25.3 x 7.7cm
Gewicht
595gr
Fabrieksgarantie
2 jaar
Hardware
Ja

Acties en services bij dit product

Vlieg veilig met een opleiding!

Bekijk alle opleidingen van de Drone Flight Academy.
Meer informatie