Nikon Z8 systeemcamera + 24-70mm f/4.0 S
Nikon Z8 systeemcamera + 24-70mm f/4.0 S
5.199,-
5.095,-

Acties en services bij dit product

Tijdelijk €104 korting

Ontvang nu €104 korting op dit Nikon product. Je profiteert van deze Nikon Zomer Promotie tot en met 22 juli 2024.
Meer informatie

Tot €425 aan cadeaus

Bij deze camera ontvang je deze zomer een cadeaupakket tot maximaal €425 bij Cameranu. Je krijgt een cleaningcard, €35 korting op onze workshops en tot €300 extra inruilwaarde voor je oude camera of objectief. Je profiteert van Cameranu's Cadeauzomer tot en met 31 augustus 2024.
Meer informatie

Gratis cleaningcard t.w.v. €89,95

Bij deze camera ontvang je een gratis cleaningcard ter waarde van €89,95. Om je camera in topconditie te houden is het belangrijk om hem af en toe schoon te (laten) maken. Wanneer er een stofje of vuiltje op je sensor zit, kun je dit op heel veel foto’s terugzien. En dat wil je natuurlijk niet! Daarom krijg je een poetsbeurt voor je camera.
Meer informatie

Camera inruilen?

Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

5 jaar garantie

Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Nikon Z 24-70mm f/4.0 S objectief
 • Lensdoppen
 • Nikon EN-EL15c accu
 • Nikon MH-25a acculader
 • Nikon UC-E24 USB-kabel
 • HDMI/USB Cable Clip
 • Nikon BS-1 Accessory Shoe Cap
 • Nikon AN-DC26 draagriem
 • Nikon BF-N1 bodydop
 • Nikon DK-33 rubberen eyecup
 • Voorzetlensdop 72mm LC-72B
 • Achterlensdop LF-N1
 • HB-85 Bayonet zonnekap
 • CL-C1 Lens pouch

Nikon Z8 systeemcamera + 24-70mm f/4.0 S

De Nikon Z8 systeemcamera is een compacte, lichtgewicht camera die gebruikt maakt van veel van de technologie van de Z9, maar dan in een slankere, beter draagbare behuizing. De Z8, ook wel de ultieme hybride camera genoemd, beschikt over dezelfde bewezen sensor, verwerking en AF-mogelijkheden, maar met een nieuw bodyontwerp dat beter geschikt is voor gimbalgebruik, evenementenopnames en andere handheldtoepassingen.

De hoogtepunten van de Nikon Z8:

 • Hybride werkpaard in compacte vorm
 • Expeed 7 processor
 • Maak verbluffende 8K video's
 • Schiet 120 foto's per seconde
 • Kantelbaar 3.2" display
 • Geoptimaliseerde ergonomie
 • High-Res modus
 • Premium weerafdichting
 • In-body vibratiereductie met Synchro VR ondersteuning
 • Voorzien van sensorschild om stof bij de sensor te weg te houden
 • Verlichte knoppen bieden meer zicht in het donker
 • Real-live viewfinder
 • Twee USB-C poorten

45.7 megapixel stacked BSI CMOS Sensor

De Z8 heeft een 45.7 megapixel stacked CMOS-sensor in fullframe formaat en biedt een nuttige combinatie van resolutie, hoge uitleessnelheden, indrukwekkende helderheid en minimale ruis. Het gestapelde ontwerp draagt bij aan minder rolling shutter, terwijl de BSI-aanduiding zorgt voor verbeterde ruisniveaus bij het werken aan de bovenkant van het uitgebreide ISO 32-102400 bereik. De resolutie en het formaat van de fullframe sensor bieden een goede oplossing voor fotografen die werken in detailgeoriënteerde fotografietakken en maken video-opnames tot 8K mogelijk.

Expeed 7 beeldprocessor

De sensor wordt aangevuld door de Expeed 7 processing engine, die ongeveer 10 keer sneller is dan de Z7 II. Deze processor werkt samen met het stacked sensorontwerp om indrukwekkend snelle AF-snelheden, burstopnamesnelheden, hoge buffercapaciteit, vloeiende videoprestaties en een snelle allround bediening te realiseren.

Indrukwekkende opnamesnelheden

De camera biedt continue opnamesnelheden van 20fps bij RAW-opnames, 30fps bij JPEG-opnames, 60fps bij 19MP JPEG-opnames met een DX-gebied en een indrukwekkende 120fps opnamesnelheid bij 11MP foto's, waarbij alle snelheden volledige AF/AE-prestaties ondersteunen.

Burst opnames

De Z8 is in staat om meer dan 1000 onbewerkte beelden in een burst te bufferen, wat betekent dat onbewerkte beeldsequenties gedurende ongeveer 50 seconden continu kunnen worden opgenomen. Tijdens het afspelen kun je bovendien naar de eerste opname van een bepaalde burst springen om het beoordelingsproces op de camera te versnellen.

Pre-release capture

Met Pre-release capture maak je eenvoudiger beslissende momentopnames door frames in een burst een seconde lang op te nemen voordat je de sluiter daadwerkelijk loslaat. Wanneer deze functie is geactiveerd, begint de burstopname wanneer de sluiter half wordt ingedrukt en houdt de buffer maximaal een seconde aan frames vast voordat de sluiter volledig wordt ingedrukt. De elektronische sluiter biedt een maximale sluitertijd van 1/32000 seconden voor werken in de helderste omstandigheden met grotere diafragma's.

Shutter-only ontwerp

Dankzij de snelheid en het gestapelde ontwerp van de sensor heeft de Nikon Z8 geen mechanische sluiter en gebruikt de camera alleen een elektronische sluiter voor alle opnamemodi. De snelheid van de sensor maakt opnames tot 1/32000 seconden mogelijk en de gestapelde structuur vermindert bewegingsvervorming voor een nauwkeurige weergave van snel bewegende onderwerpen zoals golfclubs, honkbalknuppels, dieren en auto's. Ondanks het ontbreken van een mechanische sluiter wordt flitssynchronisatie tot 1/200 seconden ondersteund, evenals snelle synchronisatiefuncties. Door de mechanische sluiter te verwijderen, kan de Z8 ook volledig geruisloos werken en hoef je jezelf geen zorgen te maken over slijtage of defecten van de mechanische sluiter. Er kan een sluitergeluid worden toegevoegd om te laten horen wanneer een foto wordt genomen en het volume kan worden aangepast aan verschillende werksituaties.

Maak nog mooie portretten

De Z8 is ideaal voor portretten en verbetert de inherente mogelijkheden van de sensor met een reeks bewerkingstools en opnamefuncties om portretten te verbeteren. Denk aan het finetunen van tint en helderheid tijdens de opname voor nauwkeurigere controle tijdens de opname. Soft skin kan worden toegepast op maximaal drie onderwerpen in een opname en maakt de huid enigszins onscherp voor een mooiere textuur, terwijl de essentiële scherpte van ogen en haar behouden blijft. De handmatige witbalansregeling is intuïtiever bij het maken van aanpassingen en Auto WB is ook geoptimaliseerd voor menselijke onderwerpen.

Snelle en intelligente autofocus

Deze camera gebruikt het toonaangevende 493-punts AF-systeem met fasedetectie dat het volledige sensorgebied bestrijkt voor snelle en nauwkeurige scherpstelprestaties. Dit systeem profiteert van de snelle communicatie van de Z-interface in combinatie met de snelheid van de sensor, waardoor AF-metingen met maximaal 120fps kunnen plaatsvinden.

Ook fantastisch bij weinig licht

Dit scherpstelsysteem ondersteunt ook het werken bij weinig licht met een Starlight-modus die scherpstelling tot -9 EV mogelijk maakt, wat astrofotografie, concerten en andere nachtelijke opnametoepassingen zeer ten goede komt. Ook handig voor het werken onder moeilijke lichtomstandigheden is Backlit AF; dit gebruikt afzonderlijke pixels op de sensor voor AF, waardoor deze gebieden opzettelijk overbelicht worden om nauwkeurig te kunnen scherpstellen zonder dat dit gevolgen heeft voor de werkelijke belichting van het opgenomen beeld.

3D Tracking autofocus

De Z8 beschikt ook over 3D Tracking AF dat in combinatie met onderwerpdetectie snelle, grillig bewegende onderwerpen vastlegt die parallel en loodrecht op de camera bewegen. Daarnaast zijn er drie Dynamic-Area AF-modi, met een reeks scherpstelgebieden, voor het vastleggen van een breed scala aan bewegende onderwerpen.

Onderwerpdetectie met Deep Learning-technologie

De Z8 maakt gebruik van algoritmes en deep learning-technologie die zijn overgenomen van de Z9, waaronder geavanceerde onderwerpdetectie, en kan een groot aantal verschillende soorten onderwerpen herkennen. Van mensen tot dieren en van vliegtuigen tot fietsen. Bij Auto-Area AF worden deze onderwerpen automatisch gedetecteerd, scherpgesteld en gevolgd om scherpte te garanderen wanneer het onderwerp door het kader beweegt.

Eye-Detection autofocus

Oogdetectie-AF is speciaal afgestemd op een verbeterde nauwkeurigheid en verfijnde herkenning van de ogen in een scène, ongeacht hoe klein of groot ze zijn binnen het beeldkader. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met aangepaste Wide-Area AF voor verschillende onderwerpsvormen en -groottes.

Krachtige video

De Z8 is naast fotografie ook zeer geschikt voor video en evenaart ook hier de opnamemogelijkheden van de Z9, met verschillende resoluties en beeldsnelheden tot 8K. Met volledige pixeluitlezing kunnen UHD 8K30p-video's worden opgenomen met continue opnames gedurende ongeveer 2 uur en 5 minuten. Zowel 8K als 4K ondersteunen ook het gebruik van de echte 24p framerate voor een filmische look en fullframe 4K-opname is ook beschikbaar tot 120p voor slow-motion weergave. Met behulp van een 8K-gebied zijn oversampled UHD 4K-opnames mogelijk tot 60p voor meer scherpte en detail. Ook kunnen hoge-resolutie frame grabs worden opgenomen in de camera van 8K en 4K video's, voor het produceren van respectievelijk 33MP of 11MP foto's.

12-bits N-RAW en ProRes RAW-video

Interne 12-bits RAW-opname tot 8.3K60p in de N-RAW-indeling wordt ondersteund, evenals interne ProRES RAW HQ. Raw recording biedt meer toon- en kleurruimte en kan het dynamisch bereik verbeteren, wat ten goede komt aan color grading en post-productieflexibiliteit. N-RAW is Nikons eigen RAW-opnameformaat dat indrukwekkend kleine bestanden biedt in vergelijking met andere RAW-formaten, alsmede de mogelijkheid om MP4-proxies te maken voor een efficiëntere preview of overdracht. N-RAW-opname is beschikbaar tot 8.3K bij 60p of 24p; 4.1K bij maximaal 120p; 5.3K bij maximaal 60p met een 1.5x crop en 3.8K bij 120p met een 2.3x crop. ProRes RAW-opnamen zijn ook beschikbaar tot 4.1K en 60p.

ProRes en H.265 10-bits opname

Interne opname wordt ook ondersteund met 10-bit kleur en 4:2:2 sampling in de ProRes 422 HQ en H.265 codecs en H.264 en 4:2:0 kleur kan worden gebruikt, afhankelijk van je workflow behoeftes. Voor meer speelruimte bij color grading achteraf is er ook een 10-bit N-Log instelling en een Flat kleurprofiel. Daarnaast kan HLG (Hybrid Log Gamma) worden gebruikt om rechtstreeks vanuit de camera HDR-ready materiaal te maken.

Handige functies

Naast de indrukwekkende opnamespecificaties beschikt de Z8 ook over diverse handige opnametools en -functies voor gebruik bij producties. Zo beschikt het over een rode REC-kaderindicator op de EVF en het LCD tijdens de opname om gemakkelijk te herkennen wanneer er wordt opgenomen. Het speciale video-informatiescherm geeft verschillende opname-instellingen aan, zoals framegrootte, framerate, audio-instellingen, codec, bitdiepte en HDMI-uitvoerinstellingen. Sommige van deze instellingen zijn ook zichtbaar op het bovenste bedieningspaneel van de camera. Focus peaking en Zebra Stripes zijn visuele hulpmiddelen om een scherpe focus en nauwkeurige belichting te bereiken. Andere tools en functies zijn Waveform monitor voor realtime belichtingsanalyses, een fijne ISO-regeling, snelle AF-ON functie, timecode linking met een optionele timecode generator, 24-bit lineaire PCM-geluidsopname en meer.

Compacte en duurzame constructie

De Z8 wordt beschouwd als de echte opvolger van de D850 DSLR en de kleinere opvolger van het vlaggenschip Z9. Hij is 30% kleiner dan de Z9 en 15% kleiner dan de D850. In vergelijking met de Z9, met zijn ingebouwde verticale grip, heeft de Z8 een meer modulair ontwerp waardoor je hem klein kunt houden voor alledaagse opnames of hem kunt combineren met de optionele MB-N12 Power Battery Pack grip voor een betere ergonomie bij verticale opnames en een langere levensduur van de accu. Het kleinere, lichtere ontwerp maakt de Z8 ook een ideale kandidaat voor rigging of gebruik op een gimbal voor videogebruik.

Dubbele kaartsleuven

Twee kaartsleuven - één CFexpress Type B sleuf en één UHS-II SD sleuf- maken flexibele opslag van bestanden mogelijk. De CFx-sleuf is geschikt voor gegevensintensieve toepassingen, zoals 8K-opnames en snelle burstopnames, terwijl de SD-sleuf compatibel blijft met het populaire opslagformaat. Bovendien is de CFx B-sleuf ook compatibel met XQD-geheugenkaarten.

Real-Live viewfinder

De Real-Live viewfinder is een geavanceerde EVF die gebruik maakt van een 3.69m-dot OLED-paneel met instelbare luminantie tot 3000cd/m2 voor duidelijke zichtbaarheid in heldere omstandigheden. Deze EVF werkt ook in combinatie met dual-stream technologie voor een verduisteringsvrije weergave bij continu-opnamen en beschikt over een high-fps-functie, die de verversingssnelheid van de EVF verhoogt tot 120fps voor een vloeiendere, levensechte weergave.

Vier-assig kantelbaar LCD-scherm

Net als de Z9 beschikt de Z8 over een uniek 3.2" 2.1m-dot vier-assig kantelbaar touchscreen LCD-scherm dat het werken vanuit hoge en lage hoeken beter ondersteunt, ongeacht of er in horizontale of verticale richting wordt gefotografeerd. Het scherm kan in vier richtingen worden gekanteld, zodat het vanuit verschillende posities beter kan worden bekeken. De oriëntatie van de gebruikersinterface verandert ook afhankelijk van hoe de camera wordt vastgehouden.

Veelzijdige connectiviteit

Passend bij de professionele bouwkwaliteit is de Z8 uitgerust met een verscheidenheid aan aansluitmogelijkheden om aan verschillende workflowbehoeftes te voldoen. Zo is de camera voorzien van een fullsize HDMI-poort voor de uitvoer van video naar een externe recorder of monitor. De 3.5mm koptelefoon- en microfoonpoorten maken het aansluiten van een externe microfoon mogelijk en is handig voor on-board audio monitoring. De Z8 heeft twee USB-C poorten; één voor de ondersteuning van bestandsoverdracht en tethering en één die bedoeld is voor stroomvoorziening en het opladen van de accu. De Z8 is de eerste systeemcamera van Nikon die over 2 USB-C poorten beschikt. De USB-C communicatie terminal ondersteunt USB-LAN connectiviteit indien gekoppeld aan een optionele USB-C naar ethernet adapter. Dit maakt een 1000BASE-T bekabelde LAN-verbinding mogelijk voor de overdracht van bestanden via FTP. Tot slot is er een 10-pins poort die brede accessoires en connectiviteit op afstand biedt. Uiteraard is de Z8 ook voorzien van wifi en bluetooth-connectiviteit.

Kenmerken van de Nikon Z8 systeemcamera

 • Fullframe 45.7 megapixel CMOS sensor
 • Lichtgewicht; 30% kleiner dan de Z9
 • Expeed 7-processor
 • Stacked sensor ontwerp
 • High-Res modus
 • Filmen in 8K bioscoopkwaliteit
 • Zeer snelle burst modus
 • 8.3K 60p N-RAW, 4.1K 60p ProRes RAW
 • 8K30p en 4K120p video, 10-bit intern
 • Tot 20fps Raw, 30fps JPEG-opnames
 • Foto's zijn naast JPEG ook op te slaan in HEIF-bestandsformaat
 • 493-punts AF, AI-gebaseerde onderwerpherkenning
 • Zwart-wit eeal live Viewfinder
 • 4-assig kantelbaar 3.2" touchscreen
 • Motion Blend Retouch-functie
 • CFx type B en SD-geheugenkaartsleuven
 • 5GHz wifi en bluetooth

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S objectief

De Nikon Z 24-70mm f/4.0 S beslaat een mooi brandpuntsafstandbereik waarmee je op het ene moment groothoekopnames maakt, het andere moment close-ups schiet en alles daartussenin. Deze lens is ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Nikon's Z-serie camera's en zorgt voor uitmuntende prestaties.

De belangrijkste kenmerken van de Nikon Z 24-70 mm:

 • Ideaal voor op reis dankzij veelzijdig zoombereik
 • Grotere Z-vatting voor betere gegevensoverdracht
 • Snelle en vrijwel geruisloze AF- en diafragma-aanpassingen
 • Gesealde afwerking houdt stof en vocht buiten
 • Nauwkeurige scherpstelling en betere distortieregeling

Geavanceerde optische technologie

De Nikon 24-70mm f/4.0 S is voorzien van een grotere vatting, een kortere flensafstand en geavanceerde beeldvervaardiging. Dit zorgt voor een buitengewone scherpte, levendigheid en zelfs verlichting over het gehele beeld.

Consistente belichting

Een constant diafragma van f/4.0 zorgt voor een consistente belichting bij elke zoominstelling. Je neemt vloeiende zoomovergangen op met gelijkmatige belichting over de gehele reeks.

Levensecht

De nieuwe optische formule zorgt voor een getrouwe kleurenreproductie met minimale axiale en laterale chromatische aberratie. Het objectief heeft vrijwel geen last van sagittal coma-flare, zelfs bij 24mm.

Korte scherpstelafstand

Dit objectief heeft een minimale scherpstelafstand van 30cm en een reproductieratio van 0.3x. Dit is een stuk groter dan bij de meeste andere vergelijkbare objectieven.

Aanpasbare bedieningsring

De Nikon 24-70 heeft een aanpasbare bedieningsring die je gebruikt voor het handmatig scherpstellen of als diafragmaregeling. Dit is ideaal voor overgangen tijdens het opnemen van een video of belichtingscompensatie.

Meegeleverde accessoires

 • Nikon Z 24-70mm f/4.0 S objectief
 • Lensdoppen
 • Nikon EN-EL15c accu
 • Nikon MH-25a acculader
 • Nikon UC-E24 USB-kabel
 • HDMI/USB Cable Clip
 • Nikon BS-1 Accessory Shoe Cap
 • Nikon AN-DC26 draagriem
 • Nikon BF-N1 bodydop
 • Nikon DK-33 rubberen eyecup
 • Voorzetlensdop 72mm LC-72B
 • Achterlensdop LF-N1
 • HB-85 Bayonet zonnekap
 • CL-C1 Lens pouch

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Nikon
Productlijn
Nikon Z
Specifieke model
Z8
Type camera
Systeemcamera
Niveau
Professionals
Fabrieksgarantie
2 jaar
Camera
Processor
EXPEED 7
Beeldstabilisatie
Ja
Panoramafunctie
Nee
Autofocus
Ja
Lensmount
Nikon Z (FX)
RAW
Ja
Bestandsformaat
JPG, RAW
360 graden
Nee
Maximale beelden per seconde
120
Inclusief objectief
Ja
Geadviseerd voor
Portretfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Sensor
Sensor
Fullframe
Formaat
35.9 x 23.9mm
Cropfactor
1x
Autofocuspunten
493
Resolutie
45.7 megapixel
Maximale resolutie
8256 x 5504 pixels
Sensorreiniging
Ja
Standaard ISO bereik
Auto ISO, 64-25600
Hoogste native ISO waarde
25600
ISO uitbreidbaar tot
102400
Belichting
Belichtingsmeting
Matrixmeting, Centrumgericht, Spotmeting, Op hoge lichten gerichte lichtmeting
Zones belichtingsmeter
493
Belichtingscompensatie
+/-5 EV in 1/2 of 1/3 stappen
Kortste sluitertijd
1/32000s
Langste sluitertijd
30s
Bulbfunctie
Ja
Handmatige belichting
Ja
Zelfontspanner
2, 5, 10 of 20s
Witbalansinstellingen
Automatisch, Cloudy, Custom, Direct Sunlight, Flash, Fluorescent, Incandescent, Preset Manual, Shade
Diafragmaprioriteit
Ja
Sluiterprioriteit
Ja
Display
Formaat
3.2"
Aantal pixels
2100000 pixels
Type display
Kantelbaar
Touchscreen
Ja
Live view
Ja
Viewfinder
Zoeker/Viewfinder
Ja
Soort
Elektronisch
Beeldveld
100%
Vergroting
0.8x
Dioptrisch correctiebereik
-4 tot +3
Flitser
Interne flitser
Nee
X-sync snelheid
1/200s
Flitstechnologie
i-TTL
Hotshoe
Ja
Lens
Brandpuntsafstand
24-70mm
Lensbereik in 35mm equivalent
24-70mm
Optische zoom
2.9x
Digitale zoom
N.v.t.
Maximaal diafragma groothoek
f/4.0
Maximaal diafragma tele
f/4.0
Minimale scherpstelafstand
30
Filtermaat
72mm
Video
Videofunctie
Ja
Full HD
Ja
Ultra HD / 4K
Ja
6K
Ja
8K
Ja
Clean HDMI output
Ja
Maximale videoresolutie
7680 x 4320 pixels
Compressiemethode
H.264, H.265, ProRes, RAW 12-bit
Bestandsformaten
MOV, MP4
Pre REC
Ja
Geheugen en opslag
Dual cardslot
Ja
Type geheugen
CFexpress, SD, XQD
Kaarttype
Type B
SD snelheidsklasse
UHS-II
Aansluitingen
HDMI
Ja
Type HDMI
Type A
Microfoonaansluiting
Ja
Type microfoonaansluiting
3.5mm
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
USB
Ja
Type USB-aansluiting
USB C
A/V
Nee
Draadloze opties
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
NFC
Nee
Fysieke eigenschappen
Gewicht
910gr
Breedte
144mm
Diepte
118.5mm
Hoogte
83mm
Materiaal behuizing
Magnesium
Kleur
Zwart
Waterdicht
Nee
Spatwaterdicht
Ja
Stofdicht
Ja
Tally
Nee
Minimale gebruikstemperatuur
-10°C
Maximale gebruikstemperatuur
40°C
Hardware
Ja
Accu
Serie accu
EN-EL15c
Vermogen originele batterij
2280mAh
Oplaadbaar via USB
Ja
Lader
MH-25a
Lader meegeleverd
Ja
Lotte Schriek

Expertreview

Lotte Schriek

Revolutionaire Nikon Z 8 Systeemcamera: De Ultieme Keuze voor Snelheid en Scherpte

De Nikon Z 8 systeemcamera, het 'kleine broertje' van de Z 9, biedt een lichte body met krachtige prestaties. De autofocus is indrukwekkend, en de camera schiet 11 MP foto's met een snelheid van 120 bps. De fullframe 45.7 MP-sensor maakt bijsnijden zonder kwaliteitsverlies mogelijk. Voor video's biedt de camera 8.3K/60p in 12-bits raw en 4.1K/120p voor slowmotion. Ideaal voor snelle beelden en scherpe resultaten. De verbeterde autofocus en veelzijdigheid maken dit een uitstekende keuze voor zowel fotografen als videomakers.

Lees meer Lees minder

Plus- en minpunten

 • Licht en compact.
 • Krachtige autofocus.
 • Hoge snelheid
 • Verbeterde kleurweergave
 • Kwalitatieve videofuncties.
 • Presteert bij weinig licht.
 • Beperkt geheugenkaartcapaciteit
 • Knoppenindeling vergt gewenning.

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij Cameranu heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
Lees meer over verzekeren

Jouw nieuwe aankoop

Nikon Z8 systeemcamera + 24-70mm f/4.0 S

Nikon Z8 systeemcamera + 24-70mm f/4.0 S

6 reviews
| #3337782

Kies je kit samenstelling

Body + 24-70mm f/4.0 S
5.199,-
5.095,-
Morgen gratis in huis