Caruba Video Handle XL
Caruba Video Handle XL
39,95

Productinformatie

Caruba Video Handle XL

De Caruba Video Handle XL is dé accessoire voor iedereen die filmopnamen wil maken! Eén van de moeilijkste dingen tijdens het filmen is het stabiel houden van de camera. Hierdoor is het erg lastig om vloeiende opnamen te maken zoals professionals dat kunnen doen. Of u nu snelle, actieve sporten filmt of rustige beelden wilt maken in de natuur..., met de Caruba Video Handle XL krijgen uw beelden in een oogwenk een meer professionele uitstraling.

Extra accessoires
U kunt de grip snel bevestigen middels de statiefaansluiting aan de onderkant van uw camera. Aan de bovenzijde van de grip is een coldshoe bevestiging geplaatst. Hierin kunt u extra accessoires zoals een extern display, een microfoon of een videolamp plaatsen. De slimme positie van de coldshoe heeft als voordeel dat een extra accessoire niet in de weg zit.

Comfortabel en veilig
De grip weegt maar 440 gram en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het handvat is bekleed met foam voor een goede grip en een optimaal draagcomfort. De Caruba Video Handle XL is geschikt voor digitale spiegelreflexcamera's en videocamera's met een maximale hoogte van 17 centimeter. De rubberen anti-slip rails voor de camera staan daarbij garant voor een stevige en veilige bevestiging.

Kenmerken

- Geschikt voor videocamera's en DSLR's
- Voorzien van 1/4" schroefdraadaansluiting
- Met een coldshoe voor extra accessoires
- Veilig dankzij rubberen anti-slip rails
- Afmeting van 25.4 x 34.3 x 9.1cm
- Maximale hoogte camera: 17cm

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Caruba
Type
Stabilizer
Geschikt voor
DSLR, Videocamera
Gewicht
440gr
Materiaal
Kunststof
Fabrieksgarantie
3 jaar
Connectiviteit
USB
Nee
Bluetooth
Nee
Wifi
Nee
Powerbank functie
Nee
Camera opties
Met eigen camera
Nee
Full HD
Nee
Ultra HD / 4K
Nee
6K
Nee
8K
Nee
Microfoonaansluiting
Nee