Cameranu Zakelijk draagt op persoonlijke wijze bij aan de kwaliteit van WM Studio’s

4 maanden geleden

Met het brede assortiment van Cameranu is er een scala aan mogelijkheden om zakelijke klanten te ondersteunen met wensen voor apparatuur voor fotografie, video. licht en audio. Niet alleen het zakelijke team van professionals, maar ook de diensten van Cameranu Zakelijk worden steeds meer uitgebreid. In dit artikel is uitgediept hoe de zakelijke afdeling van Cameranu op persoonlijke wijze bijdraagt aan de hoogwaardige dienstverlening van WM Studio’s uit het Noord-Hollandse Loosdrecht.

Cameranu draagt bij aan kwaliteit van WM Studio's - 1

Een eigen expert die goed ondersteunt

WM Studio’s maakt zakelijke videocontent en branded videocontent in een eigen green screen studio en met een mobiele studio op locatie. Een green screen productie kun je niet alleen draaien, daar is echt een team voor nodig. Dat team is afhankelijk van goed werkende apparatuur. Bedrijfseigenaar Rolf Trijber vertelt dat het prettig samenwerken is:

“Cameranu heeft de apparatuur en de expertise, wij gebruiken het én hebben het nodig. Henk Tito is mijn vaste contactpersoon. Hij kijkt kritisch mee of iets echt nodig is, of dat er misschien wat alternatieven zijn. Het is makkelijk om iets te bestellen en eventueel retourneren. Ik kan ‘m gewoon even bellen, appen of mailen en dat geeft vertrouwen. Deze ondersteuning ontlast mij in tijd en geld - dat is beide een enorm voordeel.”

Professionele apparatuur móet het doen

Een groot onderdeel van het werk bij WM Studio’s draait om testen ter voorbereiding en om de kwaliteit van het werk te garanderen. Testen, testen en nog meer testen. Nieuwe functies, nieuwe apparatuur… Alles wordt uitvoerig getest voordat een productie echt gedraaid wordt. Werkt het naar behoren, past het in de workflow en is het het waard om een investering te maken? Dit voorkomt onaangename verrassingen tijdens de daadwerkelijke opnames.

Cameranu draagt hieraan bij door WM Studio’s apparatuur en materialen te leveren om te testen. Daarnaast wordt actief meegedacht en het is voor Rolf ontzettend fijn om dit met een vast contactpersoon te kunnen doen. Voor Rolf Trijber moet een zakelijke relatie echt een toevoeging zijn. Door de combinatie van kennis, expertise, service en vertrouwen in combinatie met soepel contact, bouw je een vaste klantrelatie op.

Rolf vervolgt: “Zijn er problemen? Dan bellen we Henk van Cameranu! Als wij ergens een vraag over hebben, dan wordt er naar een oplossing gezocht. Hij begrijpt meteen hoe en wat en staat voor ons klaar. Hij probeert altijd snel te leveren, zelfs als het een compleet nieuw product is dat nog niet in het assortiment van Cameranu is opgenomen! Als je topkwaliteit levert aan je klanten dan blijven ze bij je. En die kwaliteit waarborgen dat kan wanneer je de nieuwste apparatuur gebruikt en alles naar behoren werkt.”

Cameranu draagt bij aan kwaliteit van WM Studio's - 2

Cameranu als belangrijke, menselijke schakel

De meeste apparatuur en accessoires die WM Studio’s gebruikt zijn bij Cameranu in het assortiment te vinden en op aanvraag vlot leverbaar. Van hoogwaardige Blackmagic Studio camera’s of speciale LED-lampen en statieven tot allerlei audio- en schakelapparatuur. Schakelapparatuur is erg specifiek en niet overal te verkrijgen. Een kapotte camera kan gelukkig via Cameranu Zakelijk binnen korte tijd gerepareerd worden en hierdoor kan tijdig geschakeld worden voor producties. Op de laatste dag van het testen ontdekken dat ineens een microfoon stuk is? Dan moet er een nieuwe komen, meteen dezelfde dag nog!

Rolf: “Je doet zaken met mensen, niet met een merk. Je bouwt iets op met elkaar en ik werk daarom graag met mensen die ik ken. Mensen waarvan ik weet wat ze leveren, die voor je klaar staan en die hun afspraken nakomen. Dat is een voordeel wanneer mijn eigen klanten naar me toe komen voor advies. Het maken van video’s is een vak, maar iemand adviseren voor de aankoop van een camera of het maken van een eigen studio is dat ook. Met veel plezier en vertrouwen verwijs ik ze dan door naar Cameranu.”

Cameranu draagt bij aan kwaliteit van WM Studio's - 3

Over WM Studio's

Wat begon als een fotostudio is nu een gespecialiseerd bedrijf met een meerkoppig team van professionals dat de beste zakelijke video content van Nederland produceert. Hiermee maximaliseren ze traffic, leadgeneratie, conversies, engagement en loyaliteit van klanten. En dat op een creatieve en efficiënte wijze, met de hoogste kwaliteit. Een green screen studio was het begin van WM Studio’s en inmiddels faciliteren ze ook livestreams op locatie met een mobiele studio. Van advies tot totale productie: het staat als een huis!

Over Cameranu

Als zakelijke klant profiteer je optimaal van de service van Cameranu. Naast een deskundige, betrouwbare partner, heb je bij Cameranu een vast aanspreekpunt, die jou echt verder helpt. We spreken af op jouw locatie of in een van onze winkels. Of je nu ZZP'er bent of grootzakelijk, wij ontzorgen volledig. We denken mee, bieden scherpe prijzen en hebben een compleet assortiment met ruime voorraad, zodat je binnen aanzienlijke tijd over alle gewenste producten beschikt. Ga naar https://www.cameranu.nl/zakelijk voor meer informatie.

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.