Mike Muizebelt - 1

Mike Muizebelt

Mike Muizebelt is een fulltime professioneel natuurfotograaf en één van de oprichters van het fotografen platform Photo United. Daarnaast is hij sinds 2014 ambassadeur voor de fullframe- en middenformaat systemen van Pentax. Sinds begin 2018 is Mike ambassadeur voor de statieven van Sirui en de nieuwe 100mm square filters waarmee Sirui in 2018 de markt betrad.

Afgezien van onder andere workshops lightpainting, organiseert Mike verschillende fotoreizen naar zijn geliefde continent Afrika. Mike won al de nodige prijzen in internationale fotowedstrijden. Hij krijgt, zoals hij zelf zegt, een kick van creatief beeld en probeert met zijn fotografie zoveel mogelijk verwondering en verrassing bij de kijker teweeg te brengen. De kracht van Mike ligt bij het maken van sterke, creatieve composities.

Blogs van Mike Muizebelt


Productreviews

Productreview ThinkTank StreetWalker HardDrive

Is de Think Tank StreetWalker HardDrive v2.0 rugzak misschien wat voor jou? Lees de uitgebreide review van fotograaf Mike Muizebelt over deze mooie tas!

Mike Muizebelt 3 maanden geleden

Tips en inspiratie

Expert tips voor lightpaint fotografie

Lightpainting is een techniek waarbij je werkt met een open sluiter en bewegende lichtbronnen. Hoe maak je die bijzondere foto's? Mike Muizebelt vertelt!

Mike Muizebelt 3 maanden geleden

Tips en inspiratie

Hoe fotografeer je zeevonk?

Wat is zeevonk precies en hoe kun je dat het beste vastleggen met je camera? En wanneer? Fotograaf Mike Muizebelt geeft je tips in dit blog over zeevonk!

Mike Muizebelt 7 maanden geleden

Tips en inspiratie

5 tips voor het fotograferen in de storm

Tijdens een storm kun je vaak unieke foto's maken. Mike Muizebelt geeft je in dit blog een paar handige tips voor het fotograferen in de storm.

Mike Muizebelt 1 jaar geleden

Tips en inspiratie

Met een middenformaat camera op reis?

Met een middenformaat camera op reis? Een blog van natuurfotograaf Mike Muizebelt. Lees het blog op de fotospecialist van NL.

Mike Muizebelt 4 jaar geleden