De beste dashcam's

Ben je op zoek naar de beste dashcam van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte dashcam’s. Het lijstje laat zien welke dashcam’s op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!Beste dashcam is voor veel uitleg vatbaar. Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een dashcam op? De Top 10 lijst die CameraNU.nl presenteers is gebaseerd op de populariteit van een dashcam. Hoe vaker de bewuste dashcam is verkocht, hoe hoger hij scoort. De dashcam’s zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de een vanwege de kwaliteit en de ander vanwege de specificaties van de camera! Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze top 10 lijst jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste dashcam's

Dit maakt dit product uniek Max. videoresolutie: 1080p
Waterdicht: Nee
Gewicht: 260gr
Touchscreen: Nee
Dit maakt dit product uniek Max. videoresolutie: 3840 x 2160 pixels
Waterdicht: Nee
Gewicht: 91gr
Dit maakt dit product uniek Max. videoresolutie: 1920 x 1080 pixels
Waterdicht: Nee
Gewicht: 61gr

Voor 23:59 uur besteld? Morgen gratis in huis!

Voor 23:59 uur besteld? Morgen gratis in huis!

Je hebt 8 van de 40 producten gezien

Wat is een dashcam?

Een dashcam is ideaal om een autorit te filmen, bijvoorbeeld op vakantie of om een ongeval te registreren! Dashcam’s zijn klein, maar heel praktisch. Sommige dashcam’s hebben en GPS-functie. Hierdoor is precies te zien waar is gereden. Dashcam’s heb je in verschillende uitvoeringen. Zo heb je een ‘enkele camera’ voor het vastleggen van wat er voor je gebeurt, maar er zijn ook dual cam’s. Daarmee wordt ook de achterkant van je voertuig vastgelegd.

Dashcam’s worden het meest gebruikt voor extra bewijsmateriaal voor de verzekering bij een ongeval. Maar ook voor het vastleggen van een roadtrip is een dashcam ideaal. Dashcam’s hebben een breed beeldveld zodat er ook veel van de omgeving wordt vastgelegd.

Voordelen

• Gemakkelijk in gebruik

• Eenvoudig te bedienen en navigeren

• Geschikt voor het vastleggen van een ongeval

• Extra bewijsmateriaal voor je verzekering


Andere top 10 lijsten


Zopim
Heb je een vraag?